Ех, Слънчицето, блазя ти. Моят и като бременна не искаше да изреже на Васил. Обеща веднъж в средата на бременността, че поема тази тежка задача, но няма навика и така и не се сети нито веднъж докато родих. След раждането карам Васил сам да ги реже, но той не иска, че много бавно ставало и пак аз режа.
Не е от нова дрешка, дрешките съм ги купувала напролет и в ранна есен и ги носи вече месеци, а и винаги има памучен потник под тях. Шампоанът му е Бочко и с такъв се къпе от бебе, а сега делят голяма опаковка с Криси. Записах го за алерголог, но към края на февруари в Токуда. Мисля да го тествам отново, че беше на година и половина първия път. Тогава тествахме за алергия към вентолин, че пак се беше изринал и според мен беше розеола, но според лекарката алергия. И понеже така и така лежахме за алергично тестване му пуснаха и кръвен тест за храни, препарати, полени и т.н., но излезе чист. Днес с Криси ще ходим за нов протокол за мляко, но ще говорим и за захранването. В четвъртък ще обсъдим същото и с гастрото, та да видим какво ще кажат и те. После ще пиша, за да обсъдим насоките и опита.
Кукапетъл, какво стана с изпражненията?