Благодаря ви, момичета, че писахте! ❤️❤️❤️
Не успявам да влизам често, малката доста бодува, всичко й е интересно и е много вълнуващо да прекарвам часовете си с нея, докато спи или спя и аз, или чистя, готвя.
Педиатърката смята, че е от храната ми, нещо я е раздразнило. За първи път пропусна да ака, след това имаше течно аки преди няколко дена еднократно, видях една нишка с червен цвят, след което 2 дни без да ака изобщо, само газове и напъване. Вчера след пръцкане успя да се изака, пак течно и нишки 4-5 червени. Днес няма нишки, много ми олекна, ще следя. Иначе ме драскаше гърлото и хапнах джинджифил и мед, като мед проядох всеки ден. Отделно леко пикантни кюфтенца от Хепи, може от тях да е станало нещо. Аз не обичам пикантни храни, не знаех, че са такива, но беше доста леко.
Стряскането по време на сън и кратките дремки, 30-40мин.се оказаха от регресията на съня. Не е от рефлекса на Моро, чела съм за него. Успях да удължа дремките с даване на гърда. Спи при мен на спалнята и започна да яде легнала, родих се. Не ставам да я оригвам, че почти спи, досега 2 пъти се е задавяла, ако хапне повече.
Последно купих си раница Ергобейби Адапт. Еми голям кеф, не ми тежи да я нося, явно слинга не съм слагала правилно. През зимата с какво ги обличате, ако са в раницата и е 0 градуса.
Тери, много, много се радвам за теб, гуш! Благодаря, че се включи! 😘😘😘