Тери, много си права. Аз също съвсем пък не разбирам двойки, които са се борили, за да имат дете и накрая им дотяга вниманието, грижите и т.н. Масово около мен децата седят на телефон и таблет и никой не им обръща внимание. За проговарянето и аз имам такъв пример. На моя позната, детето до 4г възраст почти не говореше, точно, защото тя не я караше, а и угаждаше само с ъъъ. Гаджето и се опита да и каже, че трябва да се обърне внимание на детето в това отношение, но не. Всяко дете си било различно и нямало проблем. Аз също от бебе говоря много на Дари. Даже Митко ми се смее понякога, че и обяснявам и правя неща, които не разбира. Например защо съм и опаковала подаръците за Коледа като нямало да разбере. И също не харесвам говоренето в множествено число, а понякога се получава и доста смешно и нелепо като някоя майка обяснява как те са яли моркови, после са акали слуз и са имали обрив
Тери, аз по природа съм си нервак, но от години се стремя да променям тази си черта и особено пред Дари не се държа така. Та, при нея е по - скоро генетично от нас всички, защото и Митко и бащите ни също са такива. Иначе Маги, определено се опитва да ни манипулира. А и наистина аз най - вероятно съм виновна да е толкова залепена за мен, но нямах и много избор. Казвала съм ви, че няколко месеца ми беше 23 от 24ч в ръцете. Но само който е имал дете с такива колики, може да си представи какъв ужас е това. И тъй като продължи до много късно, тя вече разбираше и осъзнаваше доста неща. Та, за това ви казвах, че се крия като излизам, защото неистовият плач е буквално на всяко излизане от стаята. Даже като я гледа Митко, ми е забранил да влизам,защото само като ме види се разстройва и той после не може да я успокои. Да не ви казвам какво става като влезна в тоалетната. Вчера от зор, сама се научи как да отваря врати, за да влезе при мен
Нали е и по - височка и сега и това не я спира
Сега пък е на нова вълна. Освен че иска да съм около нея, трябва и да е постоянно гушната в мен. Но знам, че ще мине и това и искам или не, някога ще е далеч от мен и ще има нейно залепено човече, а аз само ще си спомням за моментите, когато съм била целият и сват. Така че, докато мия чинии с висяща маймунка на кракът ми, се опитвам да се насладя на тези и желания