Маги,ще се наредят нещата,но вие си знаете как се тревожите сега.
Зо извади още един зъб тая сутрин,но пак леко стана.Към 4.30 се събудихме всички,в 7.30 разбрах ,че няма да спим и си направих кафе ,оправихме се и излязохме двете.Заспа още на третата минута ,имах задачи и чаках да се събуди,тъкмо ги свърших и тя пак заспа.Така ми се събраха пет часа вървене и две двойни кафета.Не плаче,мрънка и е една тъжна,не ръмжи,не пръхти,не се смее .Само като я прави самолетче баща й се смя .В аптеката има една девойка,от кринона ме помни,направо ми каза,че нищо не помага за зъби и все пак взех един Калгел,давам й всички възможни гризалки,ръкавичка,биба с бобчета и само дъвче и така й мина денят.Сега има два зъба долу,кои са следващите.Мислихме да ходим утре да пробием ушите,ма май ще й станат много мъки.
Гушкаме я,ма нали е шило,не се гуши ми се катери по нас.
Лина,много кофти толкова късно заспиване,дано почне по-раничко.
Не ми е и коледно,втори голям и семеен празник,на който да не се събираме ...
Щяхме да оставаме двете при нашите януари,майка ми днес разбра,че няма да може да вземе отпуск,милите много се натъжиха,от септември като бяхме там броят дните.Купих за 300 лв млека,памперси,пюрета,подложки за повиване и мокри кърпи,поне има запаси .Ще си изкараме НГ там и ще поседим пет дни,април повече.Няма какво да правя на село сама,тя на работа,баща ми на път.Оплаках се....