0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нашите бебета и малки деца 2
« Отговор #540 -: Декември 18, 2020, 13:44:58 pm »
Кукапетъл, дано всичко е наред накрая. Стресът е огромен сигурно, но в крайна сметка се надявам на добър изход от всичко, както и бързо да минете през това.

*
« Отговор #541 -: Декември 18, 2020, 14:09:47 pm »
Кукапетъл,стискам палци и се надявам всичко да е ок!

Мише,аз да ти кажа под помощ разбирам някой да ми свърши домакинската работа,аз да си гледам детето Друг е въпроса,че не обичам някой да ми се мотае из къщата и да шета,та само мъжът ми домакинства,освен мен.
Бабите много глезят и не разбират от дума.Племенника на моя мъж беше доста пухкав и го сложиха на диета.Два месеца беше при свекърва ми и й дадоха овесени ядки,пари да му купува месо,плодове и зеленчуци.Звъни ми тя и почва-кое дете яде овесени ядки,как можело.И се почна тутманици,бухтички ,сандвичи. Бяха се изпокарали.Все му мъкнеше чинии с ядене,за филмчето да имал.
« Отговор #542 -: Декември 18, 2020, 15:34:22 pm »
Кукапетъл, стискам палци всичко да е наред, дано бързо да минават изследванията и да се разбере какво е, че чакането е най- кофти. Прегръдки!
« Отговор #543 -: Декември 18, 2020, 15:57:03 pm »
Мише, за теб е проблем, но завиждам малко :) Нашата калпазанка е много зле в това отношение :( Яде по 20-30 грама ядене, а в най-добрия случай стига до 70 грама и го броим за небивал успех. Кара го основно на кърма  :(

Със съня също е зле положението. Буди се нощно време по 4-5-6-7 пъти да суче. Сигурно щото и вода не пие, освен, че не яде 🤦
« Отговор #544 -: Декември 19, 2020, 10:03:14 am »
Много ви благодаря, момичета! Много сте мили, както винаги!
Туморните маркери са отрицателни 🙏, във вторник излизат и останалите назначени изследвания. Малко ми олекна.
*
« Отговор #545 -: Декември 19, 2020, 11:31:17 am »
Кукапетал, добре че са отрицателни! Голям товар ти е паднал!

*
« Отговор #546 -: Декември 19, 2020, 14:09:51 pm »
Браво, Кукапел. Направи си ЯМР, за да си спокойна.
« Отговор #547 -: Декември 19, 2020, 14:55:20 pm »
Супер, Кукапетал. И останалите изследвания да са наред!
*
« Отговор #548 -: Декември 20, 2020, 09:48:02 am »
Кукапетел, радвам се!Мислех те и теб!

Дарк, има такива бебета, който дълго време отказват твърда храна и са повече на мляко.Моника, макар че се хранеше добре, нощем сучеше много често, за това и спяхме заедно, иначе трябваше да се гръмна.Ще мине всичко, но е трудно.Както са казали старите хора"Лесно не се става човек!".

« Последна редакция: Декември 20, 2020, 10:03:21 am от magi_st »

*
« Отговор #549 -: Декември 20, 2020, 13:32:57 pm »
Маги,страхотни красавици имаш!Два банкета май сте правили.
« Отговор #550 -: Декември 20, 2020, 13:36:24 pm »
Магиии, големи красавици, да са ви живи и здрави!!! Пълна къща любов!!!
Благодаря на всички за подкрепата!!!
Да попитам за детенце, стана на 3 месеца и от малко преди това почна да си вкарва в устата плюшени играчки, опитва ги, ближе ги. Не е ли рано, аз се притеснявам, че не са стерилни, изпрани да, но не ги пера на 2 дена да кажем. Знам, че в този момент започват да хващат разни неща, но с опитването им, не бях запозната. 😀
« Отговор #551 -: Декември 20, 2020, 16:40:19 pm »
Маги, имаш си три красиви и сладки принцеси ❤️
Кукапетал, да, тепърва започва и дълго време няма да спре този тип опознаване, така че не се притеснявай  :D
*
« Отговор #552 -: Декември 20, 2020, 18:14:25 pm »
Маги, страхотни са рожденничките и кака им. Майка им също :wink:

Кукапел, специално плюшените не бих дала сега, че се прашат и  пускат върхове, но всичко друго да лапа. Не гледай стерилност. Щом не е мръсно е достатъчно.
« Последна редакция: Декември 20, 2020, 19:31:21 pm от Pav-la »
*
« Отговор #553 -: Декември 20, 2020, 19:08:26 pm »
Благодаря момичета  :oops:

Кукапетел, пластмасови и гумени, други не им давай.И да не ти пука стерилно или не, то и ръцете им не са стерилни, нали?!

*
« Отговор #554 -: Декември 20, 2020, 20:01:48 pm »
Кукапетъл,меки играчки от плат да,плюш не.И власинки може да се вдишат от тях
Моята едва я озаптявам да не ми лапа пантофите,тепърва всичко ще е в устата.
*
« Отговор #555 -: Декември 20, 2020, 22:05:22 pm »
Маги, красавици са и трите! Да са ти живи и здрави!

*
« Отговор #556 -: Декември 20, 2020, 23:18:17 pm »
Маги, страхотни снимки пу-пу!Леле Кукапетал, ужас направо! Важното е, че си го хванала навреме и всичко, ще е наред. Ще се справите с мъжа ти! Гледай го като шанс да се сближи с малката. Тегаво е за кърменето, но гладно няма да остане мъничето!
*
« Отговор #557 -: Декември 21, 2020, 08:30:28 am »
Слънце, едното беше баш на деня, взех малка торта да го отбележим, а другото си беше празника с бабите.Не точно банкет, просто събиране.

Кукапетел, сега се приготви за едно дълго бъркане в устата и смукане на пръстите.Хората започват да си играят да вадят ръце, пръсти, а това е просто естествен момент от развитието на бебетата.

*
« Отговор #558 -: Декември 21, 2020, 09:08:53 am »
Кукапетъл, радвам се, че поне най-лошото е отпаднало. Сега поне можеш да се отпуснеш за празниците и да си една идея по-спокойна. Що се отнася до пъхането на играчки в устата - децата така опознават света около себе си и това ще продължи дълго. И аз избягвам плюшените играчки, на този етап предпочитам пластмасови или дървени.
Маги, много са готини госпожиците. Както ти писах и на деня във фейсбук - пожелавам на всички Ви щастливо детство с много радост и здраве.
При нас всичко е наред, Криси проявява характер вече. Отказва да спи вечер, реве ако я карам да ляга. Ще ѝ се към 23 часа точно да разглежда и ако угася лампата и я сложа да спи се почва страшен рев. Няколко нощи се буди или пък изобщо не заспива докъм полунощ и гука, крещи, радва се на живота. Не търси храна, въпреки че я храня последно към 21-21,30. Като се наприказва сама си заспива отново. Странно бебе. Напоследък пак е ограничила повръщането и скоро не се е давила от това, а това много ме радва. И аз нямам търпение да си открие ръцете вече, че това ще я занимава известно време, а и ще си пъха бибата сама в устата. Засега все още се налага ако е нервна някои да стои и да подпира биберона поне половин час, че ако не е заспала дълбоко и го изпусне е апокалипсис.

« Отговор #559 -: Декември 21, 2020, 11:01:39 am »
Ръцете ги откри преди седмици и започна такова слюнкоотделяне, наистина се занимава, понякога се опитва и така да се преспива. Обаче с играчките е много интересна, хваща ми пръста и си го бута и него в устата, мен ме е страх да не й бръкна навътре нещо. Предимно от плат са играчките, а тези плюшените са от активната гимнастика, иска да ги хваща и аз ги приближих. Трябва да взема гумени. Слънчицето, каза за власинките, на какво пречат, понеже има и дрешки от плюш и също ближе ръкавите.  8O Плюшът е тъничък, не е от този, който се завалва.
Лято, браво, че Криси е намалила повръщането.