Кукапетъл, радвам се, че поне най-лошото е отпаднало. Сега поне можеш да се отпуснеш за празниците и да си една идея по-спокойна. Що се отнася до пъхането на играчки в устата - децата така опознават света около себе си и това ще продължи дълго. И аз избягвам плюшените играчки, на този етап предпочитам пластмасови или дървени.
Маги, много са готини госпожиците. Както ти писах и на деня във фейсбук - пожелавам на всички Ви щастливо детство с много радост и здраве.
При нас всичко е наред, Криси проявява характер вече. Отказва да спи вечер, реве ако я карам да ляга. Ще ѝ се към 23 часа точно да разглежда и ако угася лампата и я сложа да спи се почва страшен рев. Няколко нощи се буди или пък изобщо не заспива докъм полунощ и гука, крещи, радва се на живота. Не търси храна, въпреки че я храня последно към 21-21,30. Като се наприказва сама си заспива отново. Странно бебе. Напоследък пак е ограничила повръщането и скоро не се е давила от това, а това много ме радва. И аз нямам търпение да си открие ръцете вече, че това ще я занимава известно време, а и ще си пъха бибата сама в устата. Засега все още се налага ако е нервна някои да стои и да подпира биберона поне половин час, че ако не е заспала дълбоко и го изпусне е апокалипсис.