Мише, кръщелницата ми е същата. Казва се Елия, ама й викаме Зверия. Ужас, другите деца на площадката едни кротички, с панделки, сресанки. Това върви като сумист, търка кълките и ходи да се бие, децата си играят, тя ги бута всичките, за да й освободят на нея. Като й освободят, отива да ги дърпа, за да си играят с нея, от бебе пищи, крещи, тръшка се, хапе, гърчи се, абе пълен ужас. Такова нещо като седене в количка е нямало никога. Три жени (момичета, знам ли какви сме) не можем да я приберем у тях. Отиват това лято на море, още първата вечер орева света, че искала вкъщи. Прибраха се на другия ден, продължи да реве, че и вкъщи не й харесва. Такава е от 6 месечна, сега е почти на 3. Това лято се отказах да поемам отговорност да я гледам докато сме на кафе. Щеше да бутне едно дете от един отвор на пързалката, а тя е 19 кг, не мога да нося отговорност и за нея и за чуждите деца. Казах на майка й да си я гледа.
Преди мислех, че е такава, защото майката е нервак, ама ти не си, разбиваш ми теорията.