Руми, честит рожден ден на баткото. Много здраве, игри и усмивки.
Лято, първото захранване го започнах края на 4-ти месец. Беше по препоръка на гастрото, заради коликите, рефлукса и запека. Дари не я е боляло, когато ака, но пък и имаше запек. Беше 2 месеца само на клизми. За щастие, към 5-ти месец(още беше само на мляко), се оправи. И при захранването много внимавах със запичащите храни и не е имала и ден пропуск. Сега ака като новородено
Та, първият път се оказа, че Дари не е готова. Плачеше и наистина само за два дни проба, и се засилиха коликите. А бях забелязала, че като я боли много и повръща много повече. Отложих с месец и пробвах пак края на 5-ти. Еми съвсем друга работа беше. Хапваше с желание. Лошото е, че тя имаше силни колики до 7-ми навършен месец и при всяка нова храна, се засилваха. Но това просто трябваше да го израсте. Не искам да те отчайвам, но и рефлукса мина някъде по това време. Не се повлия от захранването, защото в началото ти даваш по малко. А по мои наблюдения след две напълно заместени хранения, започна подобрението. Даже не знам дали е от твърдата храна или просто и това израстна. Всъщност и рефлукса е по - зле при при захранване, защото започва да повръща по - гъсто и се дави повече. Така че, от моят опит поне, бих те посъветвала да не бързаш.
Маги, така съм всеки ден с това диване. Преди няколко дни от ставането, за общо 1:30 мин., счупи керамична чаша и се опита да яде дръжката, извади всички обувки от шкафа и всичко, както и тя, беше в пръст. Преоблякох я и докато мия чиниите, уж до мен, дръпна кабела на каната, събори я (добре че не беше с вряла вода), наводни ламината, а за нея да не говорим. Та, купона е по цял ден
Аз успях с елхата, стабилна е на масата и стана доста добре. А тя, както на Маги близначките, като видя, че не я стига, се отказа и сега не я отразява.