Седях, защото след като изкарах нещо като Корона си спазвам карантина, макар и да не ме следи РЗИ, Мерал си взе отпуска и така.То аз и не бях в състояние да гледам децата или себе си.
Ръкавиците им ги сложих като заспаха
иначе нямам шанс.
За излизането, разликата между едно и две е много голяма да ви кажа.С едно, особено първо дете, правиш изключително много неща, които с второ, а още повече с две, ще си спестиш!Аз имам и кака в къщи, защото градините не работят, та представете си сега как оличате две и крещите по третото да се облече.После решите голямото в това време малките са си събули чорапите и бягат из апартамента.Давате якето на голямото, хващате бебе №1 и му слагате яке, шал, шапка и обувки, през това време бебе №2 реве.Хващате бебе №2 и започвате същата процедура, то продължава да реве и най-вероятно №1 ревва и то, за да е съпричастно.Голямата през това време подскача като на пружина около вас и ви задава 12-0387286 въпроса в минута, а вие повтаряте, закопчай си якето, обуу си ботушите....Накрая като излезете, обикалят около блока пеша 20-25 минути и ревват че са изморени, на вас ви е студено, спи ви се, имате да готвите и решавате да се прибирате.
Общо взето така е у нас
Не се оплаквам да знаете, весело е.Просто се щадя.