Лято, всеки се разполага според чергата си, хората знаят и 2, и 200. Васил ще израстне с едно различно "нормално", от нормалното за други. Ще дам пример. Мой приятел от училище беше в стая със сестра си и си се преобличаха един пред друг. Когато той беше на 17, а тя на 15, той ми каза: "Ей вчера, като се преобличаше сестрата, видях, че са й пораснали гърди". Което в моите възприятия беше недопустимо и ненормално (аз се изнесох на 12 години да "живея" в кухнята, за да не съм в стая с брат ми). Та разни хора, разни идеали. Аз миришех на пържени мекици, защото живеех в кухнята, той се преобличаше пред сестра си. Когато няма как или намираш начин, или се приспособяваш.
И по темата за голотата и семейните връзки. Един състудент на съпурга ми беше скандинавец. Там много посещавали обществени сауни и бани. Разказвал как ходели поне веднъж в седмицата цялото семейство и там всички са в обща баня. Явно някой се възмутил и го попитал: "Ама как така сестра ти и майка ти са голи пред теб?" и момчето отговорило: "Ако вие намирате нещо сексуално в майките и сестрите си, то си е проблем във вас".