Кукапел, при бебетата, първите 2-3м започва по-бързото им заселване на червата с всякаква флора. Не ми се вярва, че от 4 лъжици боб е това. Съвпадение е. Борис повръща още, да не те отчайвам. Като се закашля от сополите и повръща на фонтан. На АМ пак имаше подобни изхождания. Обикновено беше свързано с температура- леко съм го изстудила или е претоплен. Извива се назад, защото има газове, рефлукс и още не може да се справи с тези си нови усещания, които започва да осъзнава. Преумората също е фактор. Добре, че беше локдауна, че мъжът ми да може да го разнася, за да не повръща.
Тук започнаха намаленията от поне 20 дена. Колелото го взех с 40%, гардероб на Бобо, легло. Сега дебна и килим да му купим. Ако и камерата е намалена, направо ще е чудесно и ще има всичко, за да си е в неговата стая. Ще остане само да спре да се буди, но всяко нещо с времето си. Много се вълнувам с оправянето на стаята.
Аз вчера наистина щях да се претрепя. Уж съм с доста добра техническа мисъл. Все пак аз сглобих цялата къща, но не знам защо забравих да затегна кормилото. Добре, че все още имам добри реакции, че не се пребих. Днес втори опит.
Лято, за сега съм взела една седалка. Тя е като седалка за кола, с колани. Иначе, мисля за количка за колено, а тя после става и като истинска бебешка количка. Те доскато ни пуснат да си пътуваме, да започнем пак да ходим на почивка, Симеон ще започне да кара колело с педали и за него няма да има нужда.