Маги, аз с Васил се бях презапасила с дрехи сякаш. И тогава се виждахме постоянно с хора и всеки подаряваше по нещо. Имаше неща, които никога не е обличал, защото или са ни го подарили в неподходящ размер или просто не сме стигали до там (ползват се основно дрешките най-отгоре и рядко подбирам какво обличам зимата, защото винаги отгоре е имал грейка/космонавт). Сега си викам, че няма да се прекалява, но добре че пак се понапълнихме (благодаря ти, за което). Криси връща често мляко, понякога памперса пропуска (тя се изхожда веднъж на ден, но мнооооого обилно и памперса не стига). Така се оказва, че я преобличам по 2-3 пъти на ден и всичко си ползваме. Обаче някак баткото съм го презапасила с дрехи. И аз тъй съм купила малко неща през септември, но като вадих зимните дрехи през октомври се оказа, че още пролетта съм го заредила с дрехи от намаленията и сега всичко виси на закачалките, а някои не се ползват от капризи. Надявам се вече, след като си има собствен гардероб и място под леглото да успявам да сортирам правилно дрехите и да не намирам повече такива "забравени". Освен ежедневните има дрехи за седмица в планина, нещо по-официално "за всеки случай", спортните екипи на съответния отбор по футбол и катерене... Бих могла да не го пера 2 седмици и пак да има какво да облече. В моя гардероб е друго, там има купища офис дрехи, които искат подходящите обувки, но аз не заменям маратонките за нищо на света и нося само 2-3 блузи с дънки. Само мъжа ми кара целогодишно с тениска и дънки и винаги има точно колкото му е нужно.