Маги, с мойта Баба, лека й пръст ужасно бързо се случи всичко... колко сме я вдигали от земята, пък масажи на краката( много в важно, защото орусяването се прецаква, когато легнат. Може съвсем бавно да ги слагаш в сгънато положение, да е стъпано на ходилото все едно и после бавно до легнало положение отново. 2) да прави вдигане на таза до колкото може, поне при смяна на памперс. Иначе става страшно.Това ни го каза рехабилитатора. Мисля , че имам един надуващ матрак, беше около 1000 лева, звъннах на мама, Чакам да ми върне и да каже къде е.Той е против лезии и тн.) Баба изкара в хоспис седмица, бяха я държали на отворен прозерец, по памперс ... този е в Банкя. Добре проучете. Този беше уж проверен! Накрая идваше жена да я гледа, трима човека работихме за тсксата. Митко изкарваше тогава, и помагаше, но все пак с мама бяхме на минимума. С380 лв и три деца не знам , ебаси!!!
Круела, нелепа ни е здравната система... има необходими операции, дет се водят козметични. Аз само дърпам кожата и почиствам, за да се разшири пръстена. Реално не може да св забели. Все още. Ще го следя, но ми е филм, защото съм свидетел на баща му и не искам при Дани така да стане. При него е ебати чопленето докато се почисти.
Ние сме с ‘некст2ми’ , но нито в нашето легло, нито дори и в скута ми не се успокоява. Трябва да ми усеща ръката отдолу, или да е вдигнат на гърдите ми. Той и досега е ревал, Мише, но поне придремваше. Мен ме притеснява, че не мигва грам до 2-3 и само рев. Иначе ясно - ще ги минем. Бях поръчала пробиотик на аквасорс, бифидус, но не ми го доставиха. Някви липсващи наличности. Та докато чакам прочетох за пандата? Някой пробвал ли е някое от тези?
Честита да ни е темата, да е многолюдна !<3