Ами аз нали вчера бях пак на видеозон, то не е много добра апаратурата, доста мъгливо се вижда. Не носех снимката от предния път и докторът не можеше да сравни на момента. На новата снимка имаше горе вдясно изписани 10 мм. Който разбира добре ли е тази дължина за 6 г.с.? Той ми каза да сравня вкъщи, ама на старата нямаше никакъв надпис там. Няма, защото той тогава не измери нищо, после се сетих. Само направи едно увеличение на двете точки. По мое усмотрение сега е по-голямо. Повече се вижда едно, но той каза, че все още имало друго. Той е резервиран, че ако не нараства, значи не се развива. Иначе едното е по-голямо от другото и второто може да спре да се развива, така каза той. Вика ме пак в петък, независимо, че другата седмица съм в Тутракан. Много е загрижен дали се развива, дали ще има сърдечна дейност... Той си мисли, че петък ще види повече. Но аз се съмнявам на неговия апарат. Спомена, че на ден растяло с 1-2 мм.
Иначе да се похваля (то пред вас не е за хвалене) - записах час при д-р Сигридов. Пада се да съм началото на 10 г.с. тогава, ако изобщо стигна до тая седмица. Разбира се, не смятам да спирам каквито и да било лекарства независимо какво той ще каже. Може и да откаже да ме преглежда повече... но ще видим.
Маги, много съжалявам за твоята позната. Наистина би било жалко, ако заради променената терапия се е случило това. Само искам да кажа, че аз в терапията си последната бременност нищо не бях променила, освен Фраксипарин от 0.6 на 0.4, но на 0.4 бях вече 10-20 дни и се съмнявам да е от това. Бях и на АП. Тогава в края на 9 г.с. прокървих. Веднага отидох на преглед и нямаше сърдечна дейност. След 2 дни падна. А точно 1 седмица преди да прокървя вливах 10 мл Интралипид заради завишени НК клетки. Това е, при мен причината със сигурност не е терапията. Така че ако ембрионът има да пада, да не се развива, то спира независимо от терапията явно. Само да допълня, че от положителен тест бях на 1 Кринон на ден и 3*1 дуфастон. Тогава беше спонтанно забременяване.