Днес направих огромна грешка. Не можах дори да го провидя. Мислех, останала съм със заблуждението, че ЧХГ изследването в Рамус се прави в Русе. И така, както някои изследвания като ПКК се правят в Русе, мислех, че до обяд ще е готово. В интерес на истината не бях пускала там ЧХГ, а в едно друго ДКЦ, макар и по-далеч от нас, където много бързо обслужват и обработват резултатите. Но дори и в това до нас щеше да стане по-бързо от Рамус. Толкова съм се изнервила, до краен предел. В 19:40 ч. звънях на някакъв софийски номер и взеха, че ми вдигнаха и от тях разбрах, че изследването се правело в София. Тая, която ми взе кръв, каза, че до вечерта ще е готово, а то вече не е вечер, а полунощ ще стане! От други изследвания, които съм правила там и знам, че ходят в София, са ми казвали, че през нощта качват резултатите.
Никога не правете тази грешка като мен - да пускате ЧХГ в Рамус, ако не сте от София.
А колко пъти (2 пъти) са ме викали, че не стигнала кръвта или че са объркали изследването, да ми вземат втори път кръв. Сега остава и това елементарно изследване да са объркали!