Лейди, надявам се при вас нещата да се развият безпроблемно. И скоро да преминете към стартиране на процедура.
Благодаря ви, че ме мислите, но бих искала да ви помоля да не ми пожелавате успех. Не мога да понеса повече всичко.
Инжекцията беше 6500 единици. В петък вечерта почувствах ПМС - леки болки в областта на корема, които ВИНАГИ получавам преди да ми дойде и НИКОГА, когато съм имала + тест. След това през нощта получих първото си изпотяване, което ВИНАГИ получавам няколко дни преди да ми дойде. В събота сутринта (5-ти ден след трансфер) реших да направя тест, като очаквах, че може да има бледа черта от остатъка от инжекцията. Нямаше абсолютно никаква втора бледа четра, нито сянка, нито нищо. Изпотяване продължава всяка нощ досега. БТ от първи ден след пункцията скочи на 37 и се задържа така и над 37 до днес. Само на 5-ти ден, когато беше трансферът, БТ беше 36.88. А днес е 36.84, което е супер ниско въпреки поддържащата терапия, да не говорим, че ако ЧХГ е почнало да се секретира, то БТ би трябвало да се вдигне. Но не, кривата на БТ тотално прилича на графиките ми от всички неуспешни месеци.
Не знам какво да кажа, но по-вероятната причина за неуспех е имунният отговор. Дали са НК клетки или нещо друго, но може терапията с Октагама да не е била достатъчна. Предполагам, че ще трябва да направя биопсия, друго не остана.
Другата опция - лоши ембриони. Те ако бяха лоши, нямаше ли до 5 ден да заминат?!
Мисля към сряда или петък да пусна ЧХГ и изследвания АПТТ, фибриноген, д-димер - ако съм имала някакви проблеми там, дали ще излезе нещо. Иначе от клиниката казаха тест 14 дни след трансфера.