Здравейте след пункцията. Били 15 фоликула, но само в 14 имало яйцеклетки. Сега следобед щели да ги оплождат. Ами това е. Не е зле като бройка, но стига да са качествени. Утре, и така всеки ден, ще ми се обаждат как се развиват нещата. Тъй като са повече бройки, ако всички яйцеклетки стават, освен ИКСИ, няколко можели да ги оплодят инвитро. Не можеха да ми кажат на кой ден трансфер, на момента щяло да се решава.
Засега нямам подуване. Леко ми придърпва като вървя, като се движа из къщи. Но като седя, е добре. Кога се появява подуването - на същия ден и след няколко дни?
Снощи изпих една доза от Прегнако-то. Моето е с вкус какао и банан. Ама освен вкуса на какаото, определено се усеща някакъв друг вкус, от който не ми ставаше много хубаво. Не знам от къде се взема телешкия протеин в него, но наскоро мъжът ми си прави шкембе чорба - едвам изтраях миризмата, докато се вари. Така беше и като бях малка при моите родители. Аз не обичам такива работи. Не съм много по месо и вътрешности, уши, крака и пр. Най-много чисто, сухо месо мога да ям, ама много печено и овкусено да не мирише на мръвка. Иначе мляко и яйца мога да ям бол. Прясното мляко не е много препоръчително за Хашимото, но киселото що-годе не е толкова вредно. Та, не мога ли да си ям белтъка на яйцата вместо всички други глупости?