Аз не съм успяла да запиша час, ако това питате. Успях да се свържа по обед и ми казаха, че няма часове за небременни. Опитах се да си направя устата, че съм в инвитро процедура, та докато дойде февруари ще съм в някаква седмица, но не стана. Някакси от изказване на една жена разбрах, че е след инвитро и има записан час за януари (от декември). Ама може като за небременна да е успяла да го запише, както и да е.
Като цяло в ежедневието си имам по-важни неща от това да седя на телефона да звъня като малоумна някой да благоволи да ми обърне внимание. Вече не ми е приоритет. Факт е, че единствения път, когато стигнах до д-р Сигридов, беше записан час за първа ФМ, на която отидох вече абортирала. Т.е. това е доста "лесен" и гаден начин да се наредиш за него небременна.
Днес имах пак 7 пораснали фоликула в единия яйчник (ляв) - между 14 и 10. В десния - преброи 5 - между 12.5 и 9.5. Сега съм 3 дни на менопур по 300 мл и по една инжекция Цетротид на ден. В понеделник пак изследване хормони и преглед. Тогава ще ни вземат и микробиология, на мен от влагалищен секрет (не знам дали това питаш, Лина). А, и лигавицата ми е 8 мм, което мисля е добре, надявам се.
Успех, Лейди, по-скоро да получите заповед!