Лейди, с теб съм. Дано да не е инфекция. Нали от хормоните се подува стомаха, както и честото уриниране нали е от прогестерона. Дай боже да е станало чудото и при теб!
Аз нали винаги съм се надявала на естествено забременяване, така че чакайки за инвитрото се надявах до тогава да стане. Днес ми е 24 ден от началото на цикъла. Засякох ову на 12 ден с тестове и БТ. От 8-ми ден на лут. фаза имам напрежение ниско долу като ПМС (обикновено е почвало на 11-12 ден на лут. фаза). На 9ти и 10ти ден на лут. фаза имах нощно изпотяване. Вчера и днес нямах. Обикновено от 12-ти ден на лф, до 16 ден, докато ми дойде, се потя нощем. Не е от щитовидната, предполагам е свързано с дисбаланса на прогестерона и естрогена. От вчера (11 DPO) имам зацапване, но само като се забърша, по ежедн. превр. няма нищо. Вчера беше малко - само прошарване на слузта, днес също веднъж. Също така лекото напрежение ниско долу ту изчезва, ту се появява, като тази сутрин беше доста осезаемо като ПМС. На имплантационно зацапване не мога да се надявам, колкото и да ми се иска. По-вероятното обяснение е, че ще ми дойде доста по-рано. Последната 1 година лутеалната фаза ми е 16-17 дни (с и без прогестерон), и при засичана ову с УЗИ. И преди да забременея преди 3 год. е била 16 дни. След двата аборта се е случвало да е 13-14 и постепенно се удължи пак. Та вместо да ми дойде към вторник, имам предположения, че може събота да ми дойде.
Само да допълня, че миналия месец ми зацапа от 14тия ден на лут. фаза, като тогава беше пак предимно в слузта, така почна, но после имаше повече на 15-ти и 16-тия ден и на превръзката. След това ми дойде с пълна сила.