Емоционалният ступор активиран отново.
ЧХГ 34.5 на 26-27 ден от цикъла. Боже, дори не се зарадвах, просто се притесних, защото имах някакво розово зацапване вчера. Вечерта и сутринта ми падна телесната температура, спрях да се потя и си казах: .измислям си, ще ми идва цикъла.
Той пак може да ми идва, ама... И миналия път така, в деня за цикъла просто пада температурата, тоест и Прогестерона. За всеки случай си сложих сутринта един Кринон, сега температурата ми е пак 37.3
Не мога да осъзная, че има нещо в мен. Вчера си направих теста, за да може да съм спокойна днес да карам колелото и да търся кучето. Милото детенце на какво го подложих не мога да ви обясня, не спрях, работих в събота и неделя денонощно, сърцето му изскачаше от умора, наливах се с кафе, алкохол пих, по къра търсихме кучето и беше като off-road с нашата малка кола, бягах по улиците за да търся кучето, преди това тренирах кардио
Не знам как ще продължи всичко с моя късмет и това зацапване, но ще пиша на докторката.
Надявам се това с падането на температурата вчера и зацапването да не са нищо и да съм зацапала, защото сутринта бях пила Аспирин