Lina , Teri момичета поръсвам ви с прашец и от сърце ви желая много скоро тези неща да са само лош спомен!
По повод кървенето аз след моята БХ като ми дойде викахме бърза помощ с такива болки бях контракциите бяха ужасни , но това ми се е случвало и преди да кажем поне 4-5 пъти в живота , стигам до припадъци от контракциите . И това ще мине !
За животните ние имаме 2 котли и 1 куче , аз съм в 30г.с и едва от преди месец някъде единия котарак се държи по странно все гледа да е около мен и се гали , но преди това нищо 🥴😅😅😅 .
Аз имам една питанка която не е за мен , а за моя много близка приятелка . Тя в бременна (естествено) в 6г.с . Днес е била на скан да потвърдят бременността и док видял киста колкото малка слива на единия Я . изписал и е да пие и ми стана странно . Като цяло същия този доктор на мен преди 5г ми изкара акъла с глупости и тогава и на мен ми каза че има кисти, обърната матка и ей такова глупости , която след него 2ма лекари в Бг (аз живея в ЮК ) потвърдиха че няма нищо такова , а и никога преди или след това някой ми в казвам че имам проблем ,но anyway , идеята ми е че не му вярвам ама грам . Та казах и аз да отиде задължително на второ мнение при някой др и да не почва този да го пие . На мен също ми го беше изписал този и тогава кървях 2 седмици заради тези хапчето дето ми сваляха и кръвното . Та ще се радвам да споделите мнение дали е нормално да се изписва все пак за киста по време на бременност ? ❤️🍀🍀🍀