0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #440 -: Ноември 23, 2020, 16:47:47 pm »
Не знам дали тялото помни,аз съм забременявала  без грам зор неуспешно два пъти и с голям зор успешно веднъж.След неуспехите не съм се чувствала бременна,ма и като бях нямах симптоми .
Аз,Тери ,просто мисля че ти трябва ЗЕТ с тия ембриони,пак ще го кажа.Моят мъж с перфектна спермограма и 14% морфология и аз с тубарен фактор и имахме три ембриона,едно дете и нула замразени.Така че,не се отчайвай,за да не се сдухва и Мишо,защото е кофти когато знае единия ,че "прецаква нещата",важното е да движите напред .Сега ще ви прозвучи невероятно,но когато имате деца,ще има моменти когато ще изпитвате носталгия по времето,когато сте били сами и сте разполагали със себе си .Докато това стане,си следвайте плана и това е!
Лейди,съжалявам  много!Сега какво следва?
*
« Отговор #441 -: Ноември 23, 2020, 16:54:43 pm »
Лейди, много съжалявам и за теб. Следващият път ще стане!  :bighug:
« Отговор #442 -: Ноември 23, 2020, 17:15:11 pm »
Ех, много жалко, Лейди! Съжалявам!!! Както писах и на Тери, ще се борите до успешен финал, той ще дойде!!! 🍀🍀🍀
*
« Отговор #443 -: Ноември 23, 2020, 17:38:23 pm »
Лейди, съжелявам за резултата... така се надявах!
Злате, браво на точицата!
Тялото, поне при мен помнеше( както посочи Яничка). След две години опити , таймиране на Овулация, терапия с аспирин и фраксипарин . Първия плюс видях след таймиране на Овулация( преди това не можех да засека с тест за О). При аборта пуснах генетични (по съвет на Тери, Павла и като цяло форума) и имунологични. После при всеки опит едва ли не съм имала напредък. Не веднъж съм казвала, че много ми е било чудно как казват някои хора’ от първия опит се получи’.  Ето че и при мен стана след толкова аборти и какво ли не. Разбира се това е в общия случай. Затова сме индивиди и си има специфични казуси.  Тери, да допълня, че и аз, подкрепям твърдението че си трябва тврапия (нмх+прогестерон). Ще намираме инжекции!
« Отговор #444 -: Ноември 23, 2020, 19:44:18 pm »
Тери, Лейди, много съжалявам, момичеъа... Надали помнитв, но при нас прокървих на 02 февруари, а два дена по-късно всичко приключи... Малко преди това се и включих във форума, защото ЧХГ-то растеше много бавно... И на 24 февруари видях положителен тест. Не очаквах да се случи толкова бързо, но стискам палци още следващия месец да видите две чертички, момичета ❤️
*
« Отговор #445 -: Ноември 23, 2020, 20:00:22 pm »
Честито, Злати!

Съжалявам, Лейди.
*
« Отговор #446 -: Ноември 23, 2020, 20:40:38 pm »
Тери, Лейди, съжалявам, не заслужавате това, което се случва. Вярвайте, че следващият опит ще бъде вашият, правите всичко необходимо, което зависи от вас, няма как да не стане!
« Отговор #447 -: Ноември 24, 2020, 09:14:25 am »
Лейди съжалявам. Ще стане... Бъдете силни  :bighug:
*
« Отговор #448 -: Ноември 24, 2020, 09:17:18 am »
Тери, Лейди, съжалявам момичета!  :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
Ехх, защо всичко се случва по най-трудният начин??? :(
Дай Боже, следващият опит да е последен!
Злетеее, честито сърчице :)
Успех на всички!
« Отговор #449 -: Ноември 24, 2020, 10:32:31 am »
Лейди много съжалявам,но е крачка напред! Следващия път ще е вашия !
Злате честито !
*
« Отговор #450 -: Ноември 24, 2020, 16:09:52 pm »
Благодаря ви. Аз не съм паднала духом, усещах го още след като видях, че много бавно се покачва стойността. Не сме решили, как ще действаме нататък, на ММ не му се приказва по темата и го чакам, да се почувства по-добре, за да обсъдим.
Злате, честито! Лека бременност да имаш ❤
*
« Отговор #451 -: Ноември 24, 2020, 22:03:01 pm »
Благодаря от сърце, момичета.
 :bighug:
Тери, и този път котката се представи на ниво, макар че и аз не ѝ отстъпих в увереността си. Заради Я. обаче, не може да се вреди върху “гнездото” да мъти и само вечер идва да се сгуши в леглото.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #452 -: Ноември 26, 2020, 13:05:25 pm »
Злати, честито безпроблемно равитие на бременността! Така до края!
Мога ли да те попитам какъв е случаят с котката? Питам, тъй като и аз имам котка вкъщи.

Последната актуализация при мен е, че вчера на прегледа, докторът каза, че не му се започва средата на декември, точно преди и по време на празниците. И затова отлага за януари. Така че тогава най-рано живот и здраве. И действително е преболедувал Ковид. Добре, че се е възстановил.
*
« Отговор #453 -: Ноември 26, 2020, 13:40:53 pm »
Gracy, По- добре и аз не искам да правя декември трансфер. По-добре да си изкараме едни спокойни празници. Да си хапнем каквото ни се яде, да си пийнем алкохол, да се видим с малко близки хора. Иначе при процедури се притесняваш да не те разболее някой, да не се преумориш. Ще се надяваме за една по-хубава 2021 година.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #454 -: Ноември 26, 2020, 14:27:42 pm »
Грейси, права е Тери, не съжалявай, че ще си за януари. Ще си починеш един месец от мисли и притеснения  🤗
Момичета, вчера имах зацапване, а днес ми дойде. Болката е доста силна, както и Тери ме предупреди, но и никакви лекарства не помагат. Притеснява ме, че е като контракции, но само в ляво. Не ми се е случвало да ме боли така силно само от едната страна. Дали има повод за притеснение или мога чак като свърши Ц да отида на преглед?
*
« Отговор #455 -: Ноември 26, 2020, 16:06:38 pm »
Няма повод за притеснение, Танче. Така си боли, все едно те дерат котки отвътре. Мен този път ме боля доста по-малко и то само отдясно, където ми беше ембриончето (аз усещах къде е имплантирано) и в момента, в който падна баш лигавицата и спря да ме боли. Днес дори не пия Но-шпа.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #456 -: Ноември 26, 2020, 17:06:52 pm »
Грейси, и мен миналата година ме бяха отложили за януари, тъй като трансферът можеше да съвпадне с празниците, а тогава при проблем нямаше да има към кого да се обърна. Както казва Тери- отпуснах се и хапнах и пийнах за последно. Повече хапнах де :D

*
« Отговор #457 -: Ноември 26, 2020, 17:20:07 pm »
Благодаря ти, Тери ❤ Ти ме предупреди, че е много болезнено,  но не си представях чак толкова  :?
Ти беше ли на преглед?
« Отговор #458 -: Ноември 26, 2020, 21:13:40 pm »
Кураж, момичета! Какво пиеш за болката , Лейди? За съжаление си боли доста при биохимичните, мен също ме болят много, особено първия път.

Грейси, нова година нов късмет! 2021 ще е по- хубава сигурна съм.
*
« Отговор #459 -: Ноември 26, 2020, 21:37:21 pm »
2021 нека бъде по-благосклонна! Боли си при биохимичните, Лейди, но е много по-добре сама да се изчистиш отколкото да те кюртират и тн. Радвам се, че вече нямаш нужда от обезболяващи, Тери.