Gracy, казват, че помни, ама ако не стига ембрион то матката, тя и да помни, ще забрави. Ти моята история не я знаеш. Няма терапия вече даже, която да приложим. Мъжът ми е на добавки от години, на диета, операция е минал. на нас това ни е 2ро инвитро, 5ти трансфер, 9ти подред ембриони, 2ра биохимична. Както каза др Карликая от Турция, докато ми гледаше папката с изследвания: "Постарала си се доста, за да откриеш проблем при теб и виждам, че не си успяла. Сега се спри с изследванията"
Всичко е Божа работа, понякога няма отговор или отговорът не ни харесва. Засега на мен отговорът не ми харесва, но за съжаление става все по-очевиден и той е мъжкия фактор. Ще мине време, ще си отрезвим главите и следващата стъпка ще ни стане по-ясна. Мразя това, че понякога цялата вина пада върху единия от двойката и той носи на гърба си "отговорността" за всички гадости, които се случват. Макар и другия да не мисли по този начин и да не обвинява за неща, които не зависят от него/нея, то "виновният" неизбежно се самобичува. От това ми е най-безсилно.
Видяхте ли, че е отменена наредба 28 и сега някои хора си правят собствен прочит на нещата и пускат фалшиви новини, че ЦАР щял да спре работа.
Zlate, вие ходихте ли да си видите борбената точка?