0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #420 -: Ноември 22, 2020, 23:57:07 pm »
Уж я подобри и в деня на пункцията е била зле пак. Ембриологът си ни го каза право куме в очите в деня на трансфер. Но колкото и да е зле морфолгията, той има голяма бройка сперматозоиди и винаги е влизал в изискването за инсеминация от 10 млн. Мисля, че може докторката да ни препоръча да не го правим, защото след инсеминация пак има поддържащи хормони и тялото не може да се изчисти, но ще я попитам ще видим какво ще се разберем.
 Иначе и Русев е писал Аспирин през ден преди и след бременност и да се включи Клексан при положителен тест.

Момичета, нямаше да го преживея този ден без вас. Цял ден си пиша на Месинджър или Вайбър с бивши и настоящи съфорумки. И си повторих мъката толкова много пъти, че така ми олекна и от следобед се успокоих. Изумително е как дори хора, които не те познават лично, могат да ти донесат утеха, която дори най-близките не могат.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #421 -: Ноември 23, 2020, 00:07:56 am »
Тери, едно ембрионче е цяла Вселена. Всичките ми положителни тестове са били след трансфер на само един ембрион. При мен повече няма и откъде.
При нас също морфологията на мъжа ми е трагедия, но сме правили инсеминации с достатъчен брой сперматозоиди.
Близо сте до детенцето си. Ще успеете, вярвам.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #422 -: Ноември 23, 2020, 09:14:48 am »
Тери, нямах време да пиша но много те мисля!Ще успеете душа, аз съм сигурна, че чистите нещата едно по едно, сигурна съм.Ще стане!Прегръщам те много силно!

Аз чакам и Лейди мисля я от сряда насам.

*
« Отговор #423 -: Ноември 23, 2020, 09:48:02 am »
Тери, съжалявам много. И аз мисля, че с терапия може да се подобрят показателите на мъжа ти. Не трябва да се оправдава неуспеха с него, но щом докторът е казал, че не са добре нещата този път, значи нещо е имало. Дано да успеете при ЗЕТ. Но все пак ако направите инсеминация, и там има шнас. А мъжът ти може за 2 седмици да постигне някакво подобрение. Стискам палци за вас!
А това с помненето... толкова много да ме дразни този израз или начин на мислене ли е, поверие ли е, не знам. Но как пък моят организъм нищо не запомни почти година??? А от предходен път 1 г. и 3 м., а от по-предходен 2 г. и 3м.? Адски много ме дразни тази памет. Но казват, че клетките помнят и лоши неща, тъй че кой знае моите какво помнят.
*
« Отговор #424 -: Ноември 23, 2020, 09:59:13 am »
Gracy, казват, че помни, ама ако не стига ембрион то матката, тя и да помни, ще забрави. Ти моята история не я знаеш. Няма терапия вече даже, която да приложим. Мъжът ми е на добавки от години, на диета, операция е минал. на нас това ни е 2ро инвитро, 5ти трансфер, 9ти подред ембриони, 2ра биохимична. Както каза др Карликая от Турция, докато ми гледаше папката с изследвания: "Постарала си се доста, за да откриеш проблем при теб и виждам, че не си успяла. Сега се спри с изследванията" 
Всичко е Божа работа, понякога няма отговор или отговорът не ни харесва. Засега на мен отговорът не ми харесва, но за съжаление става все по-очевиден и той е мъжкия фактор. Ще мине време, ще си отрезвим главите и следващата стъпка ще ни стане по-ясна. Мразя това, че понякога цялата вина пада върху единия от двойката и той носи на гърба си "отговорността" за всички гадости, които се случват. Макар и другия да не мисли по този начин и да не обвинява за неща, които не зависят от него/нея, то "виновният" неизбежно се самобичува. От това ми е най-безсилно.

Видяхте ли, че е отменена наредба 28 и сега някои хора си правят собствен прочит на нещата и пускат фалшиви новини, че ЦАР щял да спре работа.

Zlate, вие ходихте ли да си видите борбената точка?
« Последна редакция: Ноември 23, 2020, 10:20:39 am от teri_90 »
*
« Отговор #425 -: Ноември 23, 2020, 10:39:16 am »
Тери, недей че това с нардбата ни е болка.Пуснахме писмо до МЗ да видим какво ще ни кажат.Но няма да се спре, напротив, сега се работи без нормативна база т.е. всеки ще си прави каквото си иска и съд не го лови.В една тема 5 пъти им обясних, че няма да им спрат ин витро процедурите, но това е предпоставка докторите да си правят каквото си искат и те не ме разбраха.Всички обясняват, как ако не станело ин витрото щели да ги съдят защото работели без наредба.Народа много изпростя!

*
« Отговор #426 -: Ноември 23, 2020, 10:45:57 am »
Именно и аз така го разбирам, че сега просто ще се работи без контрол. А и ИАТ и ЦАР нямат нищо общо. Наредба 28 се прилагаше и при частно финансирани АРТ процедури. Ама пуснаха в групата за тромобофилия: "Не знаем ще има ли инвтро процедури изобщо" и това администраторката, народа полудя, даже Лейди ми писа да ме пита. Може би не е зле да се пусне в нашата група един пост за какво беше реално Наредба 28 и до какво води премахването й. Въпреки, че то си имаше големи клиники, които изобщо не си я спазваха и не се притесняваха от това и преди.
*
« Отговор #427 -: Ноември 23, 2020, 11:23:27 am »
То сутринта в същата група пуснаха статия на английски с текст в поста, че се било казвали че пациентите с PAI мутация имат висок риск при Ковид и трябва задължително да бъдат хоспитализирани. А в точката за PAI нищо такова не пише, или аз тотално съм забравила английски.

26.09.2019
*
« Отговор #428 -: Ноември 23, 2020, 11:42:25 am »
Моля ви Даниела е луда!

« Отговор #429 -: Ноември 23, 2020, 11:46:56 am »
Тери съжалявам. Знам, че ще се преборите и в крайна сметка ще имате вашите слънчица, които да топлят душите ви. Събирате се и продължавате напред. Ще се случи. Ще станете родители. Сега е момента, в който трябва да се подкрепяте взаимно и да покажете един на друг, колко се обичате .  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #430 -: Ноември 23, 2020, 11:52:54 am »
Не си, Яничка. Не виждаш ли-с тази тромбофилия се ... абе прекалиха. НМХ за домашно лечение на банално протичане на вирусно заболяване, 90% от хората въобще не могат да четат с разбиране, голяма част си мисрят, че могат да четат медицински трудове.
А Даниела като 'обясни' нещата и става мазало.
*
« Отговор #431 -: Ноември 23, 2020, 12:02:04 pm »
Тери, ще качим писмото на сайта и ще го шернем в групата, да си е официално, само ни трябва техническо време, че народа работи :)

Иначе четене с разбиране е най-трудната задача.Ти му обясняваш, то си знае неговата....Думи нямам.И една ми обяснява как ФАР контролира ин витро процедурите, викам си на акъл контролира таратанци!Трябвало всяка една процедура да се контролира!Викам, що да не би всеки байпас да се контролира?Абе няма да изпадам в подробности, но народа е откровено глупав.
Да тежко е след неуспех, но за това трябва да се говори с лекуващия лекар, ако няма диалог, няма смисъл да се продължава.

*
« Отговор #432 -: Ноември 23, 2020, 12:35:25 pm »
Тери, съжалявам. Бях убедена, че това ще е твоят трансфер и, че няма причина да не се получи. Та нали и ние сме с мъжки фактор и без особено много изследвания дори. Разбирам колко съм сгрешила и съжалявам за случилото се. Следват нови опити.
Не знам организма колко помни, но аз след раждането съм с 18 фоликула. Бях на стимулация, свеж трансфер и положителен тест преди 10 месеца.
Лейди, новини?

*
« Отговор #433 -: Ноември 23, 2020, 12:52:34 pm »
То помненето не е свързано с процеса преди забременяване, а със самото такова. Твърди се, че тялото има скорошен спомен какво е да е бременно и по-лесно преминава отново в това състояние. Аз и Лина сме живото доказателство за това помнене, но за съжаление не при всички е валидно това. Според мен по-скоро се случва, ако всичко до оплождането на яйцеклетката е ОК. То именно заради това при нас разрешават опити веднага след загуба.

26.09.2019
*
« Отговор #434 -: Ноември 23, 2020, 13:03:06 pm »
И аз смятам, че съществува помнене на тялото. След първата биохимична тялото ми не разбра, че не съм бременна вече. Следващия ми цикъл беше като на бременна: огромни гърди, усещания за миризми, гадене, потене. Абе всичко. Тогава реших, че това е помненето на тялото: продължава да секретира хормони нужни за поддържане на бременност.
*
« Отговор #435 -: Ноември 23, 2020, 14:23:38 pm »
Тери, бях на ехограф, още като видях отрицателния тест за Ковид след карантината.
Перфектна е Точицата - идеални размери и препускащо сърчице. Поредното борбено Зачатско бебе.
От днес отново съм на работа, нямах търпение да си вляза в ритъм.
« Последна редакция: Ноември 23, 2020, 14:26:24 pm от Zlateto ♡ »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #436 -: Ноември 23, 2020, 14:25:50 pm »
Супер, Злате. Ще порасне вашето Патиланско царство. С голям интерес следя Я., докторът с корона беше един път :D :D :D
Въпросът е ултимативния тест за бременност дали беше положителен този път: котката?
*
« Отговор #437 -: Ноември 23, 2020, 15:16:31 pm »
Момичета, минавам с новина, за която бях малко подготвена. 11.9 е резултата ми днес, при всички бременни симптоми от вчера насам. Спирам лекарствата.
Благодаря ви за палците  :bighug:
« Отговор #438 -: Ноември 23, 2020, 16:10:46 pm »
Ех, Лейди, съжалявам! Кураж, ще стане, вярвам  силно, че скоро и при теб и при Тери ще се получат нещата.
« Отговор #439 -: Ноември 23, 2020, 16:24:57 pm »
Съжалявам, Лейди  :( Бъдете силни, момичета! Вие и семействата ви, ще се справите!  :bighug: