0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #400 -: Ноември 20, 2020, 23:30:41 pm »
Има я!  Не, знам при мен уринарните показват на по-високо ЧХГ! Цяла бременност изкарах първо от ден за ден..после от преглед до преглед. Имате си бременен уикенд със или без симптоми а ние няма да пускаме палците до понеделника, че и след това! Лейди , дано сте се поуспокоили у дома.
*
« Отговор #401 -: Ноември 21, 2020, 09:29:26 am »
Мисля, че наистина проблемът ми е Прогестерона. Пред няколко дни в деня за цикъла сякаш го усетих как падна: температурата ми падна, гладът изчезна, гърдите се спатъхнаха
Сега минах на Утрогестан. Пак се появи нощното пикане, пак огладнявам през няколко часа, вчера ми се върна чувствителността в зърната, тази нощ пак еротични сънища, мисля отново постоянно за ядене на сол и оцет. Дано не се усетих прекалено късно да увелича Прогестерона.
« Последна редакция: Ноември 21, 2020, 09:51:27 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #402 -: Ноември 21, 2020, 11:26:36 am »
Момичета, чета ви с очакване и трепет за добри новини. Въпреки това ми се струва, че излишно се напрягате в търсене на симптоми и усещания. Зная колко изкушаващо е да се взираш в тялото си и реакцията му към всичко в такъв момент, но много пъти сме коментирали тук, че понякога симптомите нищо не значат, а друг път липсата им завършва с дългоочакваните 9 месеца бременност. Пощадете се, моля ви. И двете имате положителни резултати за момента и сте бременни, въпросът е как се развививат нещата след бавнонарастващото ЧХГ. Вярвам във Вас, че ще се справите и след няколко дни вълнението ще е още по-силно от положителни емоции, но сега наистина най-важно е да сте спокойни, за да помогнете на бебчетата си. Докато го пиша това разбирам колко клиширано звуча, но реаллно днес единственият начин да помогнете на тази бременност е да сте спокойни и уверени. Всичко друго е направено - лекарства, прегледи, консултации, изследвания. От вас се иска само увереност и спокойствие, а излишното търсене на симптоми само ви напряга в дните до следващия тест. Стискам палци - моите и на Криси за Вас, Тери и Лейди. ♥

*
« Отговор #403 -: Ноември 21, 2020, 12:17:37 pm »

Лято, аз бях същата докато не видях биещо сърце, че и до първата ФМ. Това търсене не е за да "оправдаем" или разгадаем бременността, а за да не се изпусне нещо. Сигурна съм, че и момичетата са наясно, че нищо не значат симптомите, но на този етап няма друго. :)

Успех и не съм пуснала палците!
*
« Отговор #404 -: Ноември 21, 2020, 12:53:34 pm »
Тери, щом са се върнали симптомите мисля- не. Аз пък от прогестерона никога не съм имала еротични сънища. Всъщност много рядко..броени пъти съм имала еротични сънища като се замисля :) чак ми се прииска да имам хаха
*
« Отговор #405 -: Ноември 22, 2020, 10:54:57 am »
Моята сага приключи. Вчера вечерта имах жилка кръв с Утрогестана, днес бледо капки розово и Директно отидох на лабораторията. ЧХГ е паднало на 8 и явно ми идва цикъла
« Отговор #406 -: Ноември 22, 2020, 11:57:02 am »
Тери, много съжалявам. Тия биохимични са голяма гадост...все пак е крачка напред. Поплачи, събери се и с нови сили напред! Прегръдки!
*
« Отговор #407 -: Ноември 22, 2020, 12:04:04 pm »
Поне да забременявах по естествен път, тогава някак се надяваш на следващия път. А с инвитро следващия път може и да ти е последен. Направо не знаем накъде. То добавки пихме, бластоцисти чакахме, вливки, молихме се, то не остана какво
*
« Отговор #408 -: Ноември 22, 2020, 13:19:22 pm »
Тери, съжалявам.
Аз бих си направила и биопсия преди следващия трансфер. Самато надраскване от нея също помага.
Огромна крачка си е! Преди не забременяваше въобще. Тоест е отстранен един проблем.

Вярвам, че си на крачка.
За мен има 2 варианта- още следващ възможен цикъл да има трансфер или биопсия и според нея да се оптимизира трансфера.
« Отговор #409 -: Ноември 22, 2020, 13:35:44 pm »
Тери, много съжалявам, но ще пробвате до успех, а той ще дойде скоро. Това, което Павла предлага звучи добре, аз не разбирам много, но вярвам, че ще се случи и при вас. Само няма да се предаваш! Прегръщам те!
« Отговор #410 -: Ноември 22, 2020, 13:57:34 pm »
Много, много съжалявам, Тери. Знам, че ще успеете, няма друг начин. Но, за съжаление, пътят ви до успеха е труден. Подкрепям мнението на Павла. Прегръщам те  :bighug:
« Отговор #411 -: Ноември 22, 2020, 14:05:09 pm »
Тери съжалявам ! Аз също мисля като Павла !
*
« Отговор #412 -: Ноември 22, 2020, 14:07:48 pm »
Не мисля, че подобни неща се правят в моята клиника. В Надежда съм звъняла и ми отказаха, защото не съм им пациент, в КИРМ ми отказаха, защото имам бактерии и така. Ще се опитаме да мислим, че проблемът не е в мен.
*
« Отговор #413 -: Ноември 22, 2020, 14:18:23 pm »
Аз не мисля, че има проблем при теб, но това е единственото , което остава да се направи. За  мъжкия фактор не може да се направи много.
« Отговор #414 -: Ноември 22, 2020, 14:19:50 pm »
Тери знам че е трудно това през което минаваш. Извинявай, че те питам, но понеже сте с мъжки фактор как в спермограмата на мъжа ти? При нас също не беше много розова, но се случиха нещата и вкъщи. Все пак само 1 сперматозоид е достатъчен . Правете си опити и вкъщи пък никога не се знае. Щом е имало бременност, макар и биохимична, организма помни. И този месец е още по-голям шанса да се случат нещата.
*
« Отговор #415 -: Ноември 22, 2020, 19:35:45 pm »
Тери, съжелявам душице. Всички знаем, че е крачка напред- само ти си знаеш колко ти е тежко.  Помня за биопсията и казуса с Надежда.При всяко положение ще обсъдите с лекарката във вторник и ще имаш посока. Пийни винце . В друга обстановка бих ти препоръчала да идеш на стрелбище. Ей така.. действа много освобождаващо!
*
« Отговор #416 -: Ноември 22, 2020, 22:06:02 pm »
Тери,за мен това са ембрионите ти,но със ЗЕТ.
И аз съм на мнение за трансфер декември,най-късно януари.Ще успееш,просто ще е на другия трансфер.
*
« Отговор #417 -: Ноември 22, 2020, 22:16:11 pm »
То остана едничко само и е по-дребно, но е бластоцист. Явно не е първо качество. Аз искам януари. По принцип месеца след стимулация не се прави трансфер, а яко секс, защото си все още стимулиран. А и не искаме по Коледа, да изкараме спокойни празници, не в тотална изолация. Ще попитам докторката за инсеминация следващия месец, ако съм все още стимулирана. Причината ми е личен разговор, който проведохме вкъщи и ако една инсеминация би имала повече шанс от опити вкъщи, докато са ми стимулирани яйчниците, ще се възползваме. Но ще оставя докторката да реши. Иначе трансфер януари планувам, ако положението го позволява. Сега преживяхме чиста лудница. На масата след трансфер се пазарих с докторката за терапия след трансфер, защото не откривахме лекарствата.
*
« Отговор #418 -: Ноември 22, 2020, 23:29:06 pm »
Ох, Тери. Тялото помни и скоро ще се случат нещата. Едничко, ама знаеш Мишето какво разправяше. Прегръщам те!
*
« Отговор #419 -: Ноември 22, 2020, 23:50:09 pm »
Нали Мишо е с по-добра сг, защо би отказала инсеминация? Ти и след естествено, поне според мен, пак трябва да си на нмх, а и прогестеронът е ясен.