0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #360 -: Ноември 18, 2020, 12:04:19 pm »
Какво има да ти се карат. Да спрат с тази глупост да се тества на 16ти ден.
Каквото такова, Тери. Пази се!

Лейди, мисля те!
*
« Отговор #361 -: Ноември 18, 2020, 12:06:32 pm »
Тери, чакам да пишеш :bighug:
Аз късно отидох до лабораторията, чак в 10. Та сигурно резултата ще излезе около 14:30, но не вярвам да е нещо различно.
*
« Отговор #362 -: Ноември 18, 2020, 12:15:30 pm »
Ами чакаме тест на 16 ден. Като ме видя докторката каква съм тъжна и я видях, че много криво и стана. Каза, че понякога тръгва по-бавно и иска да види на 16 ден какво ще покаже теста. Каза засега да се радвам, ще нещо се вдига. Спрямо реф стойности на Прогестерона съм в норма, така че няма да го увеличаваме.
Аз спирам с тестовете до 16ия ден, няма смисъл да се тормозя само. До тогава ще се държа като бременна, пък каквото е писано това ще стане.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #363 -: Ноември 18, 2020, 12:16:28 pm »
Бъдете силни момичета. С вас сме и силно стискаме палци  :bighug: :bighug: :bighug:
Тери днес кой ден е?
*
« Отговор #364 -: Ноември 18, 2020, 12:18:14 pm »
9 при горна колко ти е прогестеронът?
*
« Отговор #365 -: Ноември 18, 2020, 12:25:20 pm »
Много са странни референтните стойности.
За лутеална фаза са: 5.2-18
А за първи триместър 4.7-5.1
Аз съм с 9.83
За мен тези референтни са безумни. Днес се водя 4г.с+2
Правя си изследвания в АГ клиника с репродуктивна дейност.

Аз си измислих сметката. Ако първото ЧхГ е било само Овитрел, то после е паднало на 7, значи следващото е било 13 и днес направо се е удвоило 😁 докторката каза, че правят тестове нА жените и остава отражение от Овитрела, но при мен се вдига, та се надяваме.
Аз към Мишо:"бебето 100% е момиче, виж как се бори"
Той:"Продължавам да си мисля, че само един мъж може така да изтормози майка си"
« Последна редакция: Ноември 18, 2020, 12:37:58 pm от teri_90 »
*
« Отговор #366 -: Ноември 18, 2020, 12:49:12 pm »
Кажи на Мишо, че жените са по-лошо към майките си. Момиче е. Момчетата са добри към майките си.

Тери, за мен има грешка. При 18 за ЛФ, после как става 9. Колко взимаш?
*
« Отговор #367 -: Ноември 18, 2020, 12:51:37 pm »
Тери, Мишо идея няма колко ужасни са момичетата към майките си!Много стискам палци душа, много!

*
« Отговор #368 -: Ноември 18, 2020, 12:57:24 pm »
2 Кринона и 3x1 Дуфастон. Ако беше малко Прогестерона, нямаше ли да кървя
*
« Отговор #369 -: Ноември 18, 2020, 13:04:03 pm »
Аз не знам да има универсален дозаж за достатъчен за бременност. Ти си взимаш добре. То на къде да вдигат.
Не го мисли това.

Знаеш, че има и забавена гестация. Вярно при панди и бели мечки, но все пак. При оплождане, женската спира развитието на ембриона, защото средата не е добра. При постигане на оптимални условия, тогава започва пак развитието. Знаеш ли, може да си като пандите. Така че спокойно и почивай😉
*
« Отговор #370 -: Ноември 18, 2020, 14:08:03 pm »
Петък 26, понеделник 41.1, днес 59. Аз исках да се приключи с всичко и да спра всички медикаменти, защото няма никакъв смисъл. Обадих се в клиниката, да съм продължавала до понед, защото видиш ли можело да стане 700 8O Да бе, наш кога ще стане 700... По-добре да ми кажат, че опита е неуспешен отколкото да се тъпча с лекарства и да знам, че шансове няма.
Тери, стискам палци за теб, ти имаш шанс!
*
« Отговор #371 -: Ноември 18, 2020, 14:15:41 pm »
Аз пък какъв шанс имам, моето расте с 5 , твоето с 20. Колкото едната има шанс, толкова и другата. И мен докторката ме иска в понеделник с тест 75. И аз:"Абе докторке, то днес ми е 11 ден и се вдига с по 5" и тя:"Е, до понеделник има 5 дена"
Явно двете баш ще си вървим заедно, даже в един сме пак на тест.
*
« Отговор #372 -: Ноември 18, 2020, 14:47:17 pm »
Не, няма да стане. Днес говорих с Белчева, тя ми каза за понеделник, а Владимиров в понеделник ми каза да пусна тест в петък. Ще пусна в петък и ще му се обадя, за да спирам лекарствата. С мъжа ми се скарахме жестоко, защото съм правела драма  8O, той бил чел че било нормално. На глава не мога да изляза с него. Вярва, че всико е наред... И сега след този скандал, той не могъл повече да си го причинява и се отказва да правим повече опити. И така.
*
« Отговор #373 -: Ноември 18, 2020, 14:57:18 pm »
Лейди, човекът просто иска да вярва. И го разбирам. Доктор ти казва: "почакай", значи може и да е малък, но има шанс, а ти му повтаряш, че няма да го бъде. Знам, че искаш да го подготвиш, но и той има право да се надява до понеделник. Какво е чел ни е ясно на всички колко четат мъжете.
Ще му мине, просто не говорете за това до следващия тест.
*
« Отговор #374 -: Ноември 18, 2020, 15:17:00 pm »
Ох, момичета защо трябва такива неща да се случват.Стискам ви палци силно!Много силно!Прегръщам ви!

« Отговор #375 -: Ноември 18, 2020, 15:44:17 pm »
Докато имате шанс, никакво предаване, момичета! Нека Бог е с вас и се зарадвате тези дни!  Сила и прегръдки! ❤️❤️❤️
*
« Отговор #376 -: Ноември 18, 2020, 17:34:09 pm »
Аз говорих със съпружеското тяло, че ме притеснява Прогестерона. Аз когато не съм бременна съм с Прогестерон 20 в същата мерна единица. По начало ми беше предписан Утрогестан 3х3 и Духастон 3х1. В деня на трансфер се пазарих с докторката да следваме на д-р Русев заръките и го сменихме на два Кринона.
Но мисля от тази вечер да си се върна на Утрогестан. Притеснява ме Прогестерона.
Няма проблем да мина обратно на Утрогестан, нали ? И там глупостите със съсирването на кръвта не би следвало да ме притесняват предполагам, мисля, че и Яна е на Утрогестан
*
« Отговор #377 -: Ноември 18, 2020, 17:39:09 pm »
Тери, аз бях на инжекции и на ватинални. Кръвта не е лютеница, че да се сгъстява тека. Слагай си каквото са ти казали и каквото има да става, ще стане.
Лейди, при теб е същото. 3 дена може и да са решаващи за ембриона, а на теб за 3 дена няма да ти стане нищо от лекарствата.
Ти обясни на мъжа си, че ти поемаш всичко, така че ти ще решиш кога е края. Няма какво да се карате. Сега всички са напрегнати.
« Отговор #378 -: Ноември 18, 2020, 17:42:34 pm »
Тери, аз имах същите терзания след трансфера и доста се притеснявах дали кринона е достатъчен, тъй като е по - малко като мг. дневна доза от утеогестана. Но от това, което разбрах тогава, докато разпитвах е, че кринона се усвоява по - добре и не е проблем, че е по - малка дозата. В крайна сметка би трябвало да действа по - добре.
С вас съм, момичета. С цялото си сърце ви желая тези изпитания да са само момента пречка и все пак накрая да ви доведат до така чаканите дечица.
Лейди, сега и двамата сте кълбо от нерви. Дано всичко да е наред и изобщо да не се налага да обсъждате повече дали ще има други опити.
Прегръщам ви  :bighug:
*
« Отговор #379 -: Ноември 18, 2020, 18:00:29 pm »
Яна беше на много утрогестан. Имах дни с по 800 мг. Сега съм на поддържаща доза от 200 мг до края на бременността.
Лина беше на същата схема като моята (или по-точно аз бях на нейната, защото аз сама си го изписах утрогестана и ползвах нейната рецепта от Вецев). И тя имаше дни с по 800 мг, че ако не се лъжа слагаше и Кринон в допълнение.

26.09.2019