0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #340 -: Ноември 16, 2020, 11:47:41 am »
Тери, много , много стискам палци в сряда да е двоен резултата! Нищо не е приключило, стегни се сега, рано е за предаване! Бъди силна, колкото и да е трудно в момента!
 :bighug:

Лейди, чакаме и твоят резултат, успех!
*
« Отговор #341 -: Ноември 16, 2020, 13:44:36 pm »
Тери,какви извънматочни?Не го мисли това въобще,в сряда ще стане ясно какво е положението.Имаш положителен тест,това е най-хубавото в момента.Не съм пуснала палците за вас с Лейди!
*
« Отговор #342 -: Ноември 16, 2020, 13:59:15 pm »
И моето е много ниско, в петък беше 26, сега е 41.100.
Прогестерона е 29.800. Обадих се на Владимиров, каза че не му харесва това покачване и в петък да пусна ново. Но аз няма да чакам до тогава в неведение, ще пусна в сряда.
« Отговор #343 -: Ноември 16, 2020, 14:55:20 pm »
Стискам палци и на двете ви! 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
*
« Отговор #344 -: Ноември 16, 2020, 15:46:55 pm »
И според мен е рано да се правят заключения. Успех и на двете ви в сряда!  :crossfingers:
« Отговор #345 -: Ноември 16, 2020, 16:31:26 pm »
Не бързайте да отписвате опитите момичета. Дано късмета да е с вас. Силно стискам палци. В сряда ви чакаме с добри новини.
« Отговор #346 -: Ноември 16, 2020, 17:01:50 pm »
Ех, ще ви измъчат тези бебчета. Но вярвам, че всичко ще е наред  и при двете. Все пак плана на Тери, за сега, се изпълнява точно :bighug:
*
« Отговор #347 -: Ноември 16, 2020, 17:16:57 pm »
Тери, пускаш пак в сряда ЧХГ. В момента си бременна, имаш си терапия . Почивай си доколкото е възможно. Ще ти припомня за мойта приятелка която със 8годишното й слънчице така и не е видяла ‘читаво чхг’ а детенцето е ‘чук ‘. Най-доброто, което можеш да му дадеш в момента е спокойна мама. Пусни си релаксираща музика, говори му ... радвайте си се на компанията. Същото важи и за теб, Лейди, аз и двете бременности имах кървене , като сега , с Дани си беше направо цикъл. Даже веднъж и моя доктор се изпусна ‘ама чак толкова обилно ли ти е било кървенето?’... обилно, необилно ей го на- мляска и смуче палец ( което не бива да прави!) до мене! Спазвайте си терапията и контрол срядата <3
*
« Отговор #348 -: Ноември 16, 2020, 18:05:43 pm »
Моят пример не е с ЧХГ, ама пак е доказателство че създаването на дете няма нищо общо с математиката.
В 6-та седмица, когато за първи път чухме сърцето на бебето, пулса беше толкова слаб, че лекарят ми даде шанс 50 на 50, като по лицето му личеше, че това го казва само за да съм поне малко спокойна.
После говорих с една приятелка, която е акушерка в Англия. Тя разпита всички лекари в болницата и всички ми казаха да се приготвя за прекратяване.
Ме ето - бие още туй сърце.
Тъй че далеч от математиката, близо до вярата.

26.09.2019
« Отговор #349 -: Ноември 16, 2020, 18:20:40 pm »
Горе главите, Тери и Лейди, имайте вяра в децата си! В сряда ще си отдъхнете и видите висооооко ЧХГ. 🍀🍀🍀
*
« Отговор #350 -: Ноември 16, 2020, 18:59:37 pm »
При нас не е едно само. Майка ми е болна, засега се води настинка, ама ще си покаже. Баща ми обикаля преди 10на дена Ковид отделенията като е починал чичо ми. Живеем заедно, чувствам се ужасно, че изолирам майка си и я избягвам. Но просто изтръпвам при мисълта в текущата ситуация да бяхме под карантина например. Чувствам се като егоист, вместо да мисля за майка си, аз мисля за себе си, защото съм след трансфер.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #351 -: Ноември 16, 2020, 19:18:36 pm »
Тери напълно е нормално да се пазиш след като си след трансфер. Ние сме решили ако някой от нас се разболее, да бъде отделен в друга каравана в къмпинга. Освен това аз се държа на възможно най-голямо разстояние от детето, не я гушам и целувам много. Но нямам избор, трябва да се пазя. И не се чувствам егоист, защото пазя не само мен.
Така че недей да се товариш с такива мисли. Абсолютно съм сигурна, че майка ти те разбира.

26.09.2019
*
« Отговор #352 -: Ноември 16, 2020, 19:28:13 pm »
Тери, това е здрав разум, а не егоизъм. Да се тръшнеш болна и бременна, майка ти по-добре ли ще е?
« Отговор #353 -: Ноември 16, 2020, 20:37:49 pm »
Тери, и аз имах подобна ситуация преди месец с майка ми, беше контактна, у нас и настинала...точно преди ФМ в 20 седмица, не беше никак приятно, че беше изолирана в една стая, но и аз смятам като Павла, че е здрав разум,  а не ехоизъм. За щастие се оказа, че си беше само настинка. Бързо да оздравява майка ти!
« Отговор #354 -: Ноември 16, 2020, 21:08:27 pm »
Тери, Лейди, стискам палци да е имало късна имплантация и затова да са такива резултатите и в сряда да има хубав двоен скок и при двете. Голямо напрежение е това чакане до взимането на кръв, че после резултати... Но имате стиснати палци и от мен! Има надежда ❤️

Тери, дано при майка ти е просто настинка. Пазете се, няма как, тя ще те разбере!
*
« Отговор #355 -: Ноември 17, 2020, 20:46:50 pm »
Тери, ти си дете на майка си, и носиш в себе си твоето дете. Всяка майка иска най-доброто за детето си. Вината никога нищо хубаво не е свършила, освен да чопли, в раната. Нямам търпение да ви видя прекрасите резултати утре!
*
« Отговор #356 -: Ноември 17, 2020, 21:17:57 pm »
Тери, пожелавам на майка ти бързо оздравяване, каквото и да е заболяването. Няма място за вина тук. Аз като разбрах, че съм с положителен тест за Ковид, се молех единствено да не съм заразила някой, защото предната седмица имах контакт с родителите ми и със сестрата на мъжа ми - всички са от рисковите групи. От друга страна се оказах бременна и с Ковид, без да мога да отида на първия си преглед и в пълно незнание какво става със щитовидната ми жлеза. Ковида ми е последна грижа последните две седмици. С нетърпение чакам четвъртък, за да разбера поне отчасти какво се случва и как е положението. Мъжът ми не се зарази, въпреки че не сме се изолирали в домакинството.
Продължавам да стискам палци за хубави резултати и на теб и Лейди утре.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #357 -: Ноември 18, 2020, 10:37:30 am »
Никак не в добре положението при мен. 25 е днес, вдигнало се е само с 5. Днес имах бледа черта на sure check и се зарадвах, ама не би. Пътуваме към клиниката. Може да ми се скарат, че не отивам на 16 ден от трансфер, но по-добре да ми се скарат и да съм отишла. А протестерона ми е мега нисък според мен. 9.83 ng/ml
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #358 -: Ноември 18, 2020, 10:40:36 am »
Тери, силно стискам палци нещата да са наред при теб! Ти на терапия ли си с прогестерон (утрогестан или нещо друго) и каква?

Чакаме новини и от Лейди.
*
« Отговор #359 -: Ноември 18, 2020, 11:55:52 am »
Ех, Тери... Чакаме с теб и се молим за вас! Дано да е като при мойта приятелка!!! Внимавайте как пътувате.
Лейди, при теб?