0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #300 -: Ноември 14, 2020, 10:52:00 am »
Лейди, браво на теб -хайде до пухкаф финал! Вчера писах, но не ми се е публикувало мнението :/ лейди, много готино се е получило с датата съвпадението- дано всичко да е наред занапред. Аз също бих повторила понеделника, но не бих вдигала дозата, защото ако го смъкне до референтна стойност за прегледа а после падне много под..? Бих си карала така до четвъртък с едно контролно тсх преди консултацията+ чхг :) и готово.

Грейси, честита заповед. Ех, гледай ги- защо крият, че е карантина, човек само да таи напразни надежди!нищо , че си имаш Коледна изненада!

Тееери, снощи си мислех за теб и си викам, леле ако бях аз сигурно щях да диря 24/7 лабораторя и се сетих за мойте тестове , в Токуда, и как пишехме покрай мойто кървене! Оххх, изтърках си пръста от рефреш!
*
« Отговор #301 -: Ноември 14, 2020, 11:07:59 am »
ЗНам, знам че си със ЗЕТ пишех по принцип, че не ми се е вдигало ТСХ от стимулация, но така пиша на бързо, че не ми се разбират писанията :)

Чакам Тери аз днес да ни отвее с резулта.

*
« Отговор #302 -: Ноември 14, 2020, 11:10:25 am »
Много е ниско, момичета.
Total βHCG /бета-хориогонадотропин/14.3mIU/mL
А референтните стойности пък съвсем не вкараха в тъча. Как от 0.5-1 гест. Седм ще имаш от 5 до 50. Те броят от зачеване ли?
небрем.ж.0.5-2.9;
гест.седм.:0.5-1/5-50/;1-2/50-500/;2-3/100-5000/;3-4/500-1000

Ех защо е такова ниско. Не е нула, ама никак не е обнадеждаващо
Сега, ако го покажа на докторката и би казала, че е от Овитрела, въпреки,че са минали 14 дена
« Последна редакция: Ноември 14, 2020, 11:12:22 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #303 -: Ноември 14, 2020, 11:13:35 am »
Ама как ще е ниско бе Тери? Супер си е. Ти си на 7-ми ден нали? Аз на 8-ми ден бях с ЧХГ 30 и нещо (това с Дими), ама моите винаги са ненормално високи.
Айде, четито! И този път до край. Аз вярвам!

26.09.2019
« Отговор #304 -: Ноември 14, 2020, 11:14:23 am »
Тери, може ли да е ниско от късна имплантация,онзи ден болките да са били от нея. Не мисля че е от овитрела. Стискам палци да расте !🍀🍀🤞🤞
*
« Отговор #305 -: Ноември 14, 2020, 11:37:50 am »
14 дена след овитрела 100% не е от него.

Не е ниско, Тери. При Борис, на 12 дена след О ми беше 30. Чудесно е. Следвай си лечението, бий си инжекциите всеки ден, взимай си ношпа и прогестерона.
*
« Отговор #306 -: Ноември 14, 2020, 11:38:15 am »
Тери, знаех си ❤ И никак не е ниско :bighug: Преди миналия ми кръвен се рових в теми тук и в бг мама, за да видя колко излиза на 7ми ден, защото нямах идея. На всички почти варираха от 10 до 20, така че си бременна  :jump12: Зарадвай се, заслужаваш! Ех, как ми олекна...
*
« Отговор #307 -: Ноември 14, 2020, 11:40:16 am »
Момичета,  :crossfingers: :crossfingers:

Теди, не е от Овитрела. Стискам палци в понеделник да се е удвоил резултатът.
Не се сравнявай, всичко е толкова индивидуално с това ЧХГ. А и нали знаеш какво казват - мъжките бебета са с по-ниски стойности от момичетата  :wink:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #308 -: Ноември 14, 2020, 11:46:11 am »
Ох, Тери, много хубаво, в понеделник чакаме удвояване на ЧХГ, не е ниско за този ден!!! Продължавам със стиснати палчета, всичко ще е наред този път! Всички го усещаме!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #309 -: Ноември 14, 2020, 11:56:13 am »
Благодаря, момичета, задължително ще отида в понеделник пак, пък каквото ни е писано.
Докато чаках пред лабораторията пет пъти щях да се разрева, но все си повтарях, че аз съм направила всичко по силите си и че просто теста ще даде някаква яснота
*
« Отговор #310 -: Ноември 14, 2020, 12:15:32 pm »
Видя ли ползите от ранното тестване.
Този път ще си с бебе.
Щом съм ти казала, че ще си бременна по Коледа, значи ще си :wink:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #311 -: Ноември 14, 2020, 12:18:29 pm »
Чудесен резултат, Тери! Много се зарадвах! Браво, стискаме палци още до победата.  :wave:
« Последна редакция: Декември 08, 2020, 10:21:07 am от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #312 -: Ноември 14, 2020, 12:23:24 pm »
Тери и аз да кажа, че не е нисък резултата и съм сигурна, че следващия ще е поне двоен. Докато не гушнеш човечето няма да можеш да се зарадваш истински и успокоиш, но вече си няколко стъпки по - близо до успеха  :bighug: И аз продължавам със стиснатите палци.
*
« Отговор #313 -: Ноември 14, 2020, 12:30:31 pm »
Тери, мила добре е резултата!Стискам палци да се е удвоил в понеделник!С теб сме!

*
« Отговор #314 -: Ноември 14, 2020, 12:35:30 pm »
Тери, ето и Д-р Мели се е потвърдила! Ще го бъде ей! Мнението, което не ми се е публикувало гррр( не че не съм го казвала и преди, де) ей така,когато човек най-малко очаква и си казва " да, бе едва ли ще стане. Не е станало" и то вземе, че стане! Много , ама много се радвам за теб!
*
« Отговор #315 -: Ноември 14, 2020, 13:46:49 pm »
Тери,супер си!В понеделник ти пожелавам утроен резултат!
Дотогава спокойно и няма защо да падаш духом
*
« Отговор #316 -: Ноември 14, 2020, 14:53:44 pm »
Благодаря на всички за палците.
Разбира се рових из форумите за Овитрела и като видях, че д-р Мели е писала и зарязах всичко и му ударих един хубав сън. Мога да спя по 24 часа
*
« Отговор #317 -: Ноември 14, 2020, 15:16:48 pm »
Честито, Тери! Да си бременеете спокойно с Лейди!  :goodluck:

Само да кажа, че не са крили, че докторът е карантина. Няколко поста по-напред бях писала преди 2 седмици, че се пробвах да запиша час при издадена, но неполучена по куриер заповед и тогава разбрах, че е карантина следващите 2 седмици. После от един форум останах с впечатлението, че този четвъртък или петък ще се е върнал. Но действително от понеделник ще е на работа. Всичко е точно. По-важното е, че ако е бил с Ковид, го е прекарал и се е възстановил. Можеше и нещо по-лошо да е.
*
« Отговор #318 -: Ноември 14, 2020, 16:46:28 pm »
Ех, че хубави новини в 2 поредни дни. Честити да сте момичета, в понеделник двоен и троен резултат и след 9 месеца да прегръщате щастието с най-близките си хора до вас.
Каквато и да е 2020 година на много от нас носи щастие и надежди ♥

« Отговор #319 -: Ноември 14, 2020, 17:34:49 pm »
Тери, толкова много се радвам! Хайде в понеделник поне двоен резултат! Ще си бременеете с Лейди заедно 😊 Чудесни новини, много се вълнувам за вас!

Ето малко син прашец за късмет 
:babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: