0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #280 -: Ноември 13, 2020, 14:35:22 pm »
Лейди, има ли резултати вече?
Тери, по твоя критерии аз сега съм бременна. Не знам що, но след като родих и едва се дишам.

*
« Отговор #281 -: Ноември 13, 2020, 14:37:48 pm »
Лято, ти и преди си била така, ама просто си била със запушен нос от бременността :D
Лейди не пише и ме притеснява. Дано всичко е наред
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #282 -: Ноември 13, 2020, 14:50:34 pm »
Тери съболезнования!

А дано Мишо е прав! Много силно стискам палци!

Лейди, чакам с нетърпение, ще счупя телефона от рефрешване!  🍀🍀🍀🤞🤞🤞

Грейси, честита заповед, успех и на теб и скорошен успех!
*
« Отговор #283 -: Ноември 13, 2020, 14:54:29 pm »
Тери какъв запушен нос от бременността. Ей сега след няколко дни ще видиш като те връхлетят способностите на ловджийска хрътка. Иначе и аз след като родих се вмирисах много и продължи дълго.

26.09.2019
*
« Отговор #284 -: Ноември 13, 2020, 14:56:56 pm »
 :jump12: Положителен еееееее!  :bfp1: 26.000 IU/L До сега ми изпилиха нервичките, много се забавиха, докато го качат.  :D Теринкааааааа, усещаш ли, как имаме еднакви симптоми и утре пък ти ще се похвалиш с положителен 🥰🥰🥰
Благодаря на всички за палците и вибрациите и за това, че ки мислите с Тери. Вие сте ми голяма подкрепа  :bighug:
ТСХ ми се е качило на 3.76, казах на Владимиров и записахме час за ендокринолог в четвъртък. Дали не е късно, да си сменя ли сама дозата до тогава, мъничко да я повиша?
Прегръщам вииииии :D
« Отговор #285 -: Ноември 13, 2020, 15:04:22 pm »
Лейдиии,  браво! Много, много се радвам! Този път ще е до термин!
*
« Отговор #286 -: Ноември 13, 2020, 15:10:08 pm »
Лейди,супер!Успех и до края!  :bighug:
« Отговор #287 -: Ноември 13, 2020, 15:11:21 pm »
Юпиии, прекрасни новини, Лейди! Това да се чува в тази тема само!!! Много се радвам!!!  :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb:
*
« Отговор #288 -: Ноември 13, 2020, 15:11:49 pm »
Лейди, браво! Страхотна новина като за този петък!  :lol:
Аз лично бих си я сменила. До четвъртък е почти седмица.

26.09.2019
*
« Отговор #289 -: Ноември 13, 2020, 15:23:07 pm »
Лейди, ти беше ясна, даже не съм ти чакала резултата <3 <3 <3 Дано се хване здраво бебчето. Май ще е едничко, ама знае ли се.
Моето ТСХ и то 100% е в небесата след стимулацията. Кръвното ми се е повишило, сърцебиене, тази нощ се събудих с потна глава. Ясна е работата. Но изобщо няма да го пускам утре. Както казах и на Лейди, не искам някакви цифри да ми се мотаят около резултата за ЧХГ, че да не получа инфаркт, докато рефрешвам. Ех да не бяха онези безумни спазми и болки в понеделник, щях да съм толкова обнадеждена, ама така ми се е свила душата, че тъкмо са се захващали бебоците и може да съм ги изхвърлила. Утре ще си покаже.

Иначе за ТСХ не е ли нормално на Лейди да й е по-високо, нали се вдигало около имплантация.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #290 -: Ноември 13, 2020, 15:26:34 pm »
Браво, Лейди. Честито и до финал ♥
Тери, донякъде си права. Носът ми не беше запушен точно, но имаше и такива моменти. По-скоро беше пълен със секрет. Чакаме утре и теб, не пускам палците.
Ех, че хубава новина за ...

« Отговор #291 -: Ноември 13, 2020, 15:42:37 pm »
Браво бе,Лейдииии. Страхотна новина! Казах ти аз, че ще има за какво да го използваш фраксипарина. Много се радвам и до края само все такива отлични новини да има  :bighug:
Терии, сега и ти утре така да ни зарадваш. Сигурна съм,че най - накрая ще видиш тези бленувани числа ❤️🤞
*
« Отговор #292 -: Ноември 13, 2020, 15:43:20 pm »
Честито, Лейди! Лека бременност докрая!

Днес звъннах и поисках да говоря с доктора, като ми се искаше този цикъл да стартираме, а изследванията да направим в движение, но ми отговориха, че още е в карантирана. Може би понеделник ще е на работа. Засега отлагали процедурите при него за следващ цикъл. На мен днес ми зацапа, значи утре ще ми е 1-ви ден.

Тери, стискам палци и на теб за утре!
*
« Отговор #293 -: Ноември 13, 2020, 16:01:11 pm »
Браво, Лейди!
Аз не бих си сменила дозата сама. Преди часа при лекаря бих си изследвала пак ТСХ.

*
« Отговор #294 -: Ноември 13, 2020, 16:12:47 pm »
 Благодаря ви ❤ Дано този път е различно... Да, знаех за датата, но мъжа ми е роден на петък 13ти и ме убеди, че му е късметлийски ден 😇
Същото си мислех и аз, че е едничко. Тери, яко стискам палците за теб, имам и едно на ум, няма да го казвам сега. Чакам утре същата новина от теб!
Тъкмо и аз си мислих, да пусна още едно тсх в понед, като ходя за второ чхг, че нищо не се знае. Сега пия 0.75 два дни, 1 ден 0.50. Мисля да го вдигна до четв всеки ден по 0.75, че ме е страх.
Грейси, те за това са те разигравали до сега и не са те свързвали с доктора. Гледай ги, какви са. Вместо да ти кажат, че още е под карантина, да не се надяваш за този цикъл.
*
« Отговор #295 -: Ноември 13, 2020, 17:01:30 pm »
Лейди, чаках го тоя положителен резултат аз :)Знаех си:) На мен ТСХ никога не ми се е вдигало от стимулацията.Изчакай малко Лейди.
Тери, прегръдки и за теб!

« Отговор #296 -: Ноември 13, 2020, 17:05:47 pm »
Лейди знаех си че сега ще е положителен теста ! Много се радвам,всичко ще бъде наред! Сега почивай и си мъти на спокойствие 🍀🍀🍀
Тери чакаме те и теб утре с положителен резултат,да си правите компания с Лейди в бременната тема 🤞🤞🍀🍀
*
« Отговор #297 -: Ноември 13, 2020, 18:00:32 pm »
Лейди, бравоооо 🎉🎉🎉 Много се радвам за теб! Аз не видях, каква е точно стойността на ЧХГ? Ще започваш ли Фраксипарина?

Тери, болките нищо не означават, нормални са преди и около теста. Чакаме утре и ти да се похвалиш!

Грейси, супер за заповедта. Много неприятно, че ще трябва да чакаш един цикъл, явно няма начин
*
« Отговор #298 -: Ноември 13, 2020, 18:20:09 pm »
Робин, аз слагам Фраксипарин от деня на трансфера.
Маги, аз не съм била на стимулация, Тери е със свеж, аз съм със ЗЕТ, но още от първия трансфер ми се повиши ТСХ. Все пак ще пусна една контрола и в понеделник.
*
« Отговор #299 -: Ноември 14, 2020, 09:53:35 am »
Тери  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Чакам най-хубавата новина от теб ❤