0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #260 -: Ноември 10, 2020, 15:02:54 pm »
Тери,аз бих пила но шпа и без да имам болки,вече ти писаха защо.
На първия трансфер пих при нужда,на втория всеки ден .Имах един блистер в чантата,един в къщи.
*
« Отговор #261 -: Ноември 11, 2020, 21:53:22 pm »
Тери,Лейди ,как сте дами?
*
« Отговор #262 -: Ноември 12, 2020, 06:03:06 am »
Гладна, възбудена и ми се пикае, това описва състоянието ми от вчера. Може пък и да съм бременна, кой знае. Едни еротични сънища сънувах тази нощ, така им се зарадвах. Имам ли ЧХГ в кръвта и нощем хормоналният купон започва. Така бях миналия път при биохимичната, сега веднага след като бих Овитрела. Та с нетърпение чакам още еротични сънища, добре са дошли
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #263 -: Ноември 12, 2020, 09:05:19 am »
 :jump12: Ами аз от трансфера до сега 3 нощи сънувам еротични сънища  :lol: Аз го отдавах на романтичните филми, които гледам тези дни за разнообразие. Значи Тери, има надежда, няма да падаме духом 😇
При мен от вчера спряха болките в кръста и честото пишкане. Никакви симптоми нямам.  :( Разцепвам се не от ядене, а от плюскане и нервнича :lol: За теста ту съм сдухана и не вярвам, ту съм обнадеждена. Това са моите вълнения, благодаря ти, Слънчице, че питаш ❤
Грейсиииииии, какво направи, взе ли си заповедта, коментирахте ли, кога ще започвате?
*
« Отговор #264 -: Ноември 12, 2020, 09:11:33 am »
Стискам палци, бременни сте и двете!

« Отговор #265 -: Ноември 12, 2020, 11:59:24 am »
Момичета, бременни сте, аз нон стоп сънувах еротични сънища в началото на бременността, побърквах се, че не правихме секс. Викам какво става, хормоните пир си вдигат.  :lol: :lol: :lol:
Грейси, успех, започваш скоро! 🍀🍀🍀
*
« Отговор #266 -: Ноември 12, 2020, 12:05:39 pm »
Утре и двете ще имате положителни тестове. Бременни сте!
*
« Отговор #267 -: Ноември 12, 2020, 12:09:40 pm »
Кукапетал, аз само си сънувам, като се събудя изобщо нямам мераци за секс :D
Аз съм в събота на тест, ама с този Овитрел не знам какво да мисля, ако изкарам някоя гранична стойност пак. Ще ми се пада 14 ден от овитрел, но вече за втори лекар чета, който при стойност 13-15 на 7ми ден на бластоцисти казва, че е от Овитрела. Даже на моята лекарка като казах, че съм имала имплантация миналия път и тя ме попита дали не сме били инжекция.
Уж и Прегнил, и Овитрел са алфа ЧХГ, ама според лекарите вдигат и бета ЧХГ-то.

Не ви бях споменала, но в деня преди трансфера ми почина чичо ми. Нашите ми казваха, че е от сърце, за да не се тревожа, понеже баща ми ходи по болниците да оправя нещата и се вижда с неговото семейство, но днес се изпуснаха, че всъщност е от коронавирус. А вчера е починала от коронавирус и най-близката приятелка на съпругата му. Ужас, хора, ужас
« Последна редакция: Ноември 12, 2020, 12:39:47 pm от teri_90 »
*
« Отговор #268 -: Ноември 12, 2020, 12:38:20 pm »
Нищо не вдигат. На 5 дена от овитрел съм правила и няма бета.
*
« Отговор #269 -: Ноември 12, 2020, 12:46:07 pm »
Тери, съболезнования!

АЗ на 7-ми ден от Овитрела и нямаше отражение.

*
« Отговор #270 -: Ноември 12, 2020, 13:01:14 pm »
Получих си заповедта. Докторът ми беше казал веднага да се обадя да запиша час за изследване уреаплазма, микоплазма и хламидии. Но миналата седмица, като звъннах на регистратура, не спират да повтарят, че се записва час на 12-ти ден на цикъла и вече се обсъжда за следващ цикъл започване. Докторът беше карантина. Подочух, че май от днес или утре е на работа. Чакам всеки момент да ми дойде - утре или вдугиден. Тогава ще звъня. Разбира се, не съм щастлива отново от факта, че ще ми дойде...
Успех с тестовете утре и вдругиден, Лейди и Тери!
« Отговор #271 -: Ноември 12, 2020, 17:28:14 pm »
Успех утре, Лейди  :goodluck: Тери, а на теб в събота. И двете да имате много високи стойности на ЧХГ и да сте много бременни 😁❤️
*
« Отговор #272 -: Ноември 12, 2020, 18:18:14 pm »
Тери,съболезнования!
Пожелавам ви успех на тестовете.
Какво да ви кажа,ето моя приятелка и мъжа й поканили тяхна близка на гости,пийнали вино и след два дни мъжа с корона и близката,приятелката ми няма.Не се страхувайте,няма гаранции за нищо.
*
« Отговор #273 -: Ноември 12, 2020, 18:34:12 pm »
Тери, съболезнования.
Грейси, е не може ли да отидеш без час на втори ден от цикъла. Пробвай, кажи че имаш уговорка с доктора.
Благодаря ви, дано се появя утре с хубава новина!
*
« Отговор #274 -: Ноември 13, 2020, 08:06:37 am »
А така Лейди, мен ми повтаряха навремето ‘ мрънкането помага’! Стискам палци днес за теста! Грейси, честита заповед! Аз бих настоявала за час, казвайки че имам индивидуална уговорка със доктора. Оле, Тери... мойте съболезнования. Ужасен ужас просто...! Абе ще е 30 някъде утре. Аз пак да кажа, че Аhcc може и по време на бременност да се пие. Пийваш ли но-шпа? И на мен( когато таймирахме с прегнил в Надежда) ми бяха изписали 3Х2 но-шпа. Като трябва да има два часа между два последователни приема( това е единственото, което ми казаха като съобржение). Да ви кажа бях в аптека Медея , която е много добре заредена, но ми отказаха поръчка на клексан/фракси. Няма да спирам да питам, момичета- мисля ви много с тези липсващи медикаменти!
« Последна редакция: Ноември 13, 2020, 08:09:54 am от Lina88 »
*
« Отговор #275 -: Ноември 13, 2020, 08:38:29 am »
Lina, то нали вече има заповед. Даже е хубаво, че са ти отказали. Има списък с аптеки, от които с рецепта и генетичните изследвания ще можем УЖ да си купуваме. На теория би трябвало и да продават количества само за месец най-много.
Лейди, успех днес, дано видиш много хубав резултат.

Аз нещо много съм се обрекла този път, друг път все отивам сигурна, че съм бременна, сега нещо имам лошо предчувствие. И тази нощ сънувах цяла вечер, че пак съм с биохимична. Чак не ми се прави тест,не съм готова за видя резултата.
*
« Отговор #276 -: Ноември 13, 2020, 08:53:02 am »
Тери, Лейди, успех и на двечките Ви. Чакам хубави новини с нетърпение ♥

*
« Отговор #277 -: Ноември 13, 2020, 10:23:05 am »
Аз депресирана към мъжа ми: "Нищо не е станало и този път"
Той: "Защо смяташ така?"
Аз: "Ами изобщо не мириша лошо този път, мириша на парфюм"
Той се приближава до мен и ме мирише: "Ами определено не миришеш на парфюм"
Аз: " :? Блузата ми мирише хубаво"
Той: "Да, блузата ти мирише на прах за пране, ама помириши си врата...."

По принцип се зарадвах :D
*
« Отговор #278 -: Ноември 13, 2020, 11:44:22 am »
Тери питай Лина колко бях сигурна с последните 2 бременности, че съм бременна. На минус 50та степен. Даже единият път не исках да ходя да правя тест.

Аз четох заповедта за отпускане на НМХ. Нищо не пише за генетични. Рецепта само искат.

Лейди, тръпнем в очакване...

26.09.2019
*
« Отговор #279 -: Ноември 13, 2020, 11:48:34 am »
 :D Тери, голям си образ. Пожелавам ти да миришеш лошо.
Стиснати палци, Лейди!