0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 29 тема
« Отговор #240 -: Ноември 09, 2020, 15:31:17 pm »
Тери , Лейди, чакам края на седмицата с нетърпение! Ще си бременеете заедно, много хубаво 😊 Стискам силно палци!

Златето, честито! Лека бременност , няма една Корона да я уплаши точицата! Бързо оздравяване !
*
« Отговор #241 -: Ноември 09, 2020, 15:59:16 pm »
Лейди, Тери, нещата при вас звучат много добре! Да си вървите заедно! Успех в края на седмицата!
Златето, успех и на теб и бързо оздравяване!

Аз днес се надявам да си взема заповедта от офис на Еконт. Най-накрая пристигна.
« Отговор #242 -: Ноември 09, 2020, 18:01:11 pm »
Злате,  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Усмивката не слиза от лицето ми след като прочетох 😚
*
« Отговор #243 -: Ноември 09, 2020, 19:48:55 pm »
 :cheerleader: Злате, не съм те засичала в темата, явно пропускам някакви неща, но как я озари само с тази вест за бременност! Така де, да се пораздвижат нещата! Желая ти да мине леко и безпроблемно да минете вируса и лекинка бременност. Тери, Лейди.. мъцнете нещо. Оплачете се, измрънкайте, сега докато сте бременни му е времето - да ви става навик още 9 месеца  :crossfingers: Мадами, около нас разпитах, в Медея на Прага приемат поръчки за клексан срещу рецепта. Мога да ида да купя на някой.
*
« Отговор #244 -: Ноември 09, 2020, 20:53:18 pm »
Ехей, Злате, честита точица ❤ Бързо оздравявай и ти пожелавам след това да се наслаждаваш на една прекрасна бременност!
За сега съм осигурила за месец Фракси. Ако не ме беше "ритнала" Тери, защото аз имах някакви 10 броя и бях спокойна  :D Ама тя ми отвори очите, та даже ми и намери тук в София от една жена. Тери е страхотна 🥰
Такаааа, специално за Лина да помрънкам малко  :lol: Постоянно усещам напрежение в кръста и ниско долу и нон стоп ми се пишка. Излизам от вц и пак имам чувството, че ми се пишка. Не съм настивала, добре се обличам. Дано не е някаква бактерия. Нервна съм и мъжа ми се чуди, как да ме понася  :lol: Милия  :D
Благодаря на всички за милите думи  и куража, който ни давате!
Грейсииииии, честита заповед 🥰 Последна да ти е и хубави бебета на родиш! Успех ти желая!
*
« Отговор #245 -: Ноември 09, 2020, 21:26:43 pm »
И аз закърпих за месец и половина, мисля да не се запасявам с повече. То затова в лудницата сега. Ако взимаме по кутия -две, ще има някакъв баланс.
И аз като Лейди пикая като изтървана и имам стегнато ниско долу, студено ми е. Нищо не ми се яде, едни домати и краставици с оцет и сол ме залъгаха да прекарам извара и малко хляб. И пустия му запек пак май е на хоризонта.
Ама то е втори ден след трансфер много рано за симптоми бре.
Въпреки, че в Щерев,ако трансферът е преди обед се води първи ден, моят беше в 9 сутринта, та може и трети ден да съм.
Притеснява ме, че пулсът ми е учестен, към 80. Дано не е ТСХ.
А относно инжекциите. Янчето е човека. От Испания си пише с една софиянка, майка й да вземе инжекции и да ми ги прати по Еконт :O
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #246 -: Ноември 10, 2020, 07:53:21 am »
Айде да се оплача освен.
Изкарах най-ужасните 30 минути в живота си. Супер стегната матка, стягането се разнесе към яйчниците, все едно двата ми пунктирани яйчника ми ги опъваше някой в двете различни страни, толкова силна беше болката, че чак към ануса отиде. Буквално не можех да стана дори да се обърна. Приповръща ми се от болка и стягане. За да ида до тоалетната, направих 3 спирки, като на всяка почти щях да се разрева.
Ден трети след трансфер на петдневни слънчица
« Последна редакция: Ноември 10, 2020, 08:36:54 am от teri_90 »
*
« Отговор #247 -: Ноември 10, 2020, 08:48:08 am »
Тери пиеш ли Но шпа?Почивай, легни, завий се и гледай филм, нещо прави да се разсейваш.И се обади да ти назначат но шпа.

*
« Отговор #248 -: Ноември 10, 2020, 08:52:42 am »
При нужда пия. Та пих две таблетки, не помогнаха.
Като ме удари преди малко на втори пас, бях готова да звъня в клиниката за по-силно обезболяващо. Но ми мина, мисля че това му беше за днес, но ми е много криво.
Може да беше супер болезнена имплантация, защото ми ровеше нещо в матката, но и може да е отхвърляне, защото имах такива болки точно  преди да ми дойде с биохимичната.
Пуст му късмет...
*
« Отговор #249 -: Ноември 10, 2020, 09:12:20 am »
Тери, на мен винаги ми назначават но-шпа в първите 5 дни след трансфер. После го продължавам при нужда. Сега го бях спряла, но заради кашлицата от вируса, усетих неразположения ниско в корема и отново започнах да взимам по едно сутрин и вечер.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #250 -: Ноември 10, 2020, 09:50:02 am »
Тери, възможно е това да е от хормоните, организма да се напасва след стимулация, пункция, а сега и имплантация. Обади се в клиниката и разговаряй с доктора си. На мен ми изписват 3*2 Но шпа, така че мисля, че няма да предозирал, но е важно докторът ти да знае, че пиеш.
*
« Отговор #251 -: Ноември 10, 2020, 09:56:42 am »
На мен ми е казано Но шпа при нужда да взимам по две наведнъж до три пъти на ден. Понеже си усещах тежест в матката си взимам всеки ден Но-шпа къде по едно, къде по две. Сега просто станах, отидох по малка нужда и веднага след това започнаха стяганията като започнаха от матката, ама пумктираните яйчници основно го отнесоха. Та нямаше как да го предотвратя, то стана след събужданв, веднага пих Но шпа, ама след дъжд качулка.
Общо взето го отписвам този опит. Яд ме е, защото бяха много, много хубави ембриончетата
« Последна редакция: Ноември 10, 2020, 10:03:54 am от teri_90 »
*
« Отговор #252 -: Ноември 10, 2020, 10:02:21 am »
Нали се сещаш, че щом се отпише един опит и после е с положителен резултат. Докато няма доказателство, трябва да вярваш!
« Отговор #253 -: Ноември 10, 2020, 10:03:57 am »
Ама Тери, как ще го отписваш  8O Аз първите седмици бях с доста силни менструални болки. Имах и едно в яйчника, които бяха същите като при една голяма киста, която имах. Бях сигурна, че пак имам, но не. Изобщо всякакъв вид дискомфорт може да има. Аз също пиех профилактично нош - па, до теста. По 6 таблетки на ден. После вече ми беше при нужда. Мисля,че това е по - добре като вариант, защото идеята е да е спокойна постоянно матката. А теб като те стегне, докато пиеш и подействат хапчетата, минава време. Аз напълно вярвам в този ти, УСПЕШЕН, опит.
*
« Отговор #254 -: Ноември 10, 2020, 10:43:57 am »
Тери, от симулацията е. На мен ми се е случвало почти всеки път. Така спазва, че и въздух не мога да си взема. Все едно са ме припявали с ятаган през матката. Ужасно е.
Пий си ношпа  и почивай.
*
« Отговор #255 -: Ноември 10, 2020, 11:21:53 am »
Тери, като четях как го описваш, все едно ме описваш мен в последните 14 седмици. Аз имам абсолютно същите усещания в две сиуации. Едната е като задържа по-дълго урина. Обичайно гледам да пишкам преди да ми се е допишкало. Сутрин като стана и вече имам известно количество в мехура и като го изхвърля и се започва същата болка, която описваш. Трае към 5-10 минути. Много е силна и дори понякога трудно ставам от тоалетната. Това най-често ми се случва нощем и сутрин.

Другото е през деня когато тръгнат газове. Не ги усещам, не излизат, но боли от тях много най-вече като минават покрай матката и яйчниците.

Не разбирам как се пие но-шпа при нужда. Целта му е да спре контракциите на меките тъкани - матка, черва, пикочен мехур за да не създават допълнителни усилия на ембрионите. И без това си имат достатъчно работа. Ама ти като не ги усещаш тия контракции, как точно знаеш кога е нуждата. Аз пих 3 по 2 но-шпа до 14-та седмица. Просто после свърши.

26.09.2019
« Отговор #256 -: Ноември 10, 2020, 11:29:45 am »
Тери, и на мен като на Яничка ми се е случвало това няколко пъти при препълване на мехура. Хич не бързай да отписваш опита. И аз тази бременност я бях почти отписала, защото преди и малко след закъснението имах много силни менструални болки , пък хей мен на.
*
« Отговор #257 -: Ноември 10, 2020, 11:38:23 am »
Баш, както Павла и Янчето го описват е. Все едно с ятаган през матката и мъчение с дърпане на яйчници.
И аз не го разбирам това при нужда, затова профилактично си пия по 3 Но-шпа. Но то болката дойде точно заради пълния мехур, но защот беше толкова убийствена. Дано са ми борбени хайванчетата. Павла го е имала почти всеки път и почти всеки път забременява. Дано стане.
*
« Отговор #258 -: Ноември 10, 2020, 11:52:08 am »
Със Симеон го имах най-често.

Мале, аз вече няма да пиша от телефона. Не знам какво ме припяват, но големи глупости пиша.
*
« Отговор #259 -: Ноември 10, 2020, 11:54:36 am »
Споко, Памела, ние си превеждаме :D