мен също много ама много ме беше страх да нямам някаква бактерия, или нещо недоизлекувано и да предизвика , нещо което не трябва. Ама безумен страх! Седнах и реших да се терапирам малко. Това, което направих аз Тери, е да си създам много сериозна цензура на информацията. Всякакви негативни, тъжни постове, лични истории, просто подминавах. Вярвах си на лекаря. КАто изследвания, даже на няколко пъти , въпреки че ме е убеждавал, че всичко е ок съм настоявала за МБ и допълнителни изследвания. Веднъж се оказах, се еколи, той ми обясни , че се съмнява в рамус, повториме, излезна ОК. Аз бях убедена, че имам еколи , естествено. Мисълта ми е, че наистина по време на бременност теченията са странни. Засилват се с прием на млечни продукти. Пускай си контроли. Не знам колко време е валидността на средата. Ако пуснеш по куриер до мен бих могла да ти пусна каквато искаш МБ. Тези, които са ДНК май са ако не форевър, то за много време но са и стотина лева. Много важно е психичното ти здраве. Само да ти кажа, че докато работех, нали към средата края на 7мия.. излезнах болничен качеството на съня ми беше ужас. Когато спрях голямото количество работа, значително се подобри доколкото е възможно и пристъпите на остра болка/контракции през нощта намаляха. Имало е и дни без да се натоварвам като обем на работа, но съм се притеснявала и мислила, дали ще станат проектите ми и тн, което явно е оказвало влияние. Щади си психичното здраве, зависите минимум двама от него. Прегръщам те!