Благодаря, Кукапетъл ♥
Рових се из старите си писания тук, нали се разболях точно след теста и преди първия преглед и тогава ми бяха изписали парацетамол. Купих си панадол, но сега не го намирам. Миналата седмица подреждах кутията с лекарства и беше там, но май съм го хвърлила погрешка с други лекарства с изтекъм срок. Навивам моя мъж да иде да ми купи, но той е категоричен, че иска лекар да каже. Аз отде да му намеря лекар в неделя? Спорим, че то ако е опасно е било точно в първите седмици, а сега всички органи за формирани и могат да функционират самостоятелно, т.е. рискът от някакви увреждания е незначителен в 37 седмица. Но той е проклет инат, а на мен не ми се излиза само, за да ида до аптеката. Иначе тази сутрин се събудих за тоалетна към 5 и се почувствах свежа и щастлива. Без запушен нос, спала цяла нощ без да кашлям и да се задушавам от сополи. Станах и точно след 5 минути се почна пак - на всяко кихане се изпускам по няколко капки, за 5 часа 2 пакета носни кърпи отидоха... И все пак съм по-добре от вчера.
Ровя се из фейса сутринта и ми излезе реклама на прахосмукачка. Не ми трябва особено, моята си работи, но тая е по-хубава и сега се чудя как да обясня на съпружеското тяло защо "ми е нужна" нова. Не че ще ме разбере каквото и да измисля, не че ще го послушам, но поне опит да направя...