Току що получих писмо от болницата, в което пише, че от репродуктивната клиника са им казали за мен , че вече мога да спра приема на Прогестерон( който спрях преди 2 седмици), Клексан, Метформин и Левотироксин. За Клексана аз самата съм в голямо чудене напоследък, нали ви казах, че като бях и на преглед в България доктора каза, че според него аз нямам нужда от него, а и това е мнението на всички освен доц. Русев , д-р Калчев беше твърдо против също. Аз имам само PAI 4G/5G , за което нали бил важен аспирина и MTHFR 🤷♀️. Метформина не разбирам защо ми го спират...както и Левотироксина. Пише последното да го спра и другият петък в болницата ще видят как e TSH. Реално според ендокринолога в България аз нямам проблем със щитовидната , само веднъж за 3 години ТСХ беше високо и затова ме сложиха на левотироксин, но сега вече много ме объркаха, ако го спра за седмица ще покаже ли реално резултати ТСХ, а после ако продължи да се повишава? Съветват да продължавам с аспирина. В големи размисли ме вкараха и сега аз как да преценя какво да правя?! Лошото е, че ще спрат и да ми ги изписват лекарствата....