Баща ми хич не е далеч, живее на 40 мин с кола от нас. То това неговото малко минава границите според мен, разбирам че всички се вълнуват, ама кошче за кола и легло...без да пита... аз например за началото искам next to you легло, а за после ще го мисля, а той е купил дървено. А кошчето за кола е нещо много важно, от което ще зависи живота на детето ми все пак... Яничка, то и за дрехите си е за ядосване, а представяш ли си да ти напълнят къщата мебели, които не си избирал
Той баща ми не е така само с това, благодарение на него у нас ползваме чинии, които не харесвам, мулти кукър, който не харесвам и т.н., а тийнейджърството си изкарах с дрехи, които не харесвам. И не е като не съм му казвала хиляди пъти, но тоя път не е познал. За леглото каза, че щяло да седи у тях като бебето му ходело на гости, аз не е сещам кога ще ходи с преспиване, ама айде
, който си е купувал неща да си ги ползва със здраве. Честно ви казвам...така реагира за количката като му казах, че подозирам, че и такава е купил, но не посмя да ми каже, а за другите неща , за които намекна даже и не искам да си мисля. Може би аз реагирам прекалено остро, не знам..., но баща ми е дълга история. А за кошчето още не мога да го проумея... преди 2 години го е купил при положение, че вече имах един аборт....не знам, не знам.
Иначе да, ще гледам и други колички, но тази много ми допада и ще си я чакам аз на 26.12. вероятно.