Прекрасни момичета, благодаря ви за подкрепата и огромната помощ, която ми оказахте през цялата бременност! Благодаря сърдечно и за пожеланията за Дара! Не мога да опиша колко съм щастлива, плача от щастие!
За раждането да разкажа...
На 13.09 в 8 часа имах розово слузесто течение и нерегулярни контракции, след това леко кървене при ходене до тоалетна и звъннах на АГ, извика ме на тонове 2 пъти в неделя, нямаше много контракции, но матката била омекнала и каза до ден, два, ще има раждане. В 20 часа ми изтекоха водите, не знаех, че текат дълго време, по време на раждането също. Контракциите се засилиха, станаха на 7 мин и в 23 часа отидох в клиниката. Бях с 3,5 см разкритие. Чак сутринта стана 10 см разкритие, като се наложи да ми пуснат окситоцин преди това. Главата не излизаше и ме цепнаха, бебка се е увила с пъпната връв и затова се е получило така. На 14.09 се роди нашето Щастие!
С малко закъснение - Честит рожден ден, Хелиантус, бъди здрава и благословена, спокойно бременеене и леко раждане! Винаги ще помня датата ти! 😄
Яничка, успешен пухкав финал и на теб, много се радвам, че си в тази тема!