Да, точно като рибка са първите движения. Много са нежни и мили. После боли, но в началото е страхотно усещане. Отвреме навреме ми се случва да изохкам от болка чак и който е с мен веднага се напряга да не му родя пред очите. Сякаш така лесно става...
Какво мислите за пътуване София-Казанлък в началото на 37 седмица? Аз много искам да ида, ще се посъветвам и с лекарката, но как ви се струва? Според мен 3 седмици преди термин не е кой знае какво, но пък от друга страна си е близо и може да не се отрази добре... С влак ще е пътуването до Стара Загора, там нощувка и на следващия ден с кола до Казанлък за състезание. Прибирането не е ясно дали ще е същия ден или ще нощувам още една вечер.
Кукапетъл, Лина, как сте? Лина, беше споделила, че мъжът ти няма да е наблизо като ти дойде датата, а как си уредила въпроса с Лори? Тя ще е и на училище по това време и ще трябва някой да се грижи за нея май. Или мъжът ти след изписването няма да го има, а докато си в болница ще си е у дома все още. Също какво мислиш за училището и новородено у дома при ковид, а и други вируси? Аз хем искам да си ходи редовно на училище, хем се боя много от всички вируси дето децата си разменят там...