За мен дезинфекцията е във високата температура - ютия или сушилня. За АМ си права, Павла, зная, че ако и това купя "за всеки случай" нещата отиват към "решено е", защото е по-лесно. Но действително от горчивия си опит искам поне да имам насока за марка, че са много и не ако се наложи тепърва да се информирам. Както казах - може и да съм сама, а може и да не съм, все още е неизвестно. Кошарата смятам да сглобя след първия учебен ден, което е трийсетина дни преди термин. Едва след нея ще позна основното гладене и подреждане на багажи. Нямам намерение да изгладя всичко наведнъж, когато мога и по малко. А както казах аз и на работа се върнах, почивните дни съм с малкия по турнири, през 4-5 дни съм на лекар (женска консултация, тонове 2-3 пъти, ендокринолог и фетален доплер имам само последните 2 седмици на този месец), та и да искам нямам как да си давам зор за подреждане. Всъщност това ми е последния "свободен" уикенд и затова днес само ще мога да купя някои неща още, да заведа малкия на подстрижка и да се снима за ЛК за училище.
Хелиантус, докога ще си тук? Май вече ти е време да помислиш за по-широки дрехи - туники, клинове и евентуално връхна дреха, която да расте с теб. Доколкото виждам хващаш целия студен период като бременна и връхната дреха трябва отсега май да е доста широка. Наистина е по-добре да не търпиш дълго да ти стискат и да се отпуснеш блажено в удобни дрехи.
Круела, ще го потърся това в аптеката. Надявам се, че не се намира трудно.
За купуването на основните неща избързах, само защото с Васил имах разкритие 60 дни преди темрин и се наложи да лежа до 36 седмица. Тогава много спешно купувахме креватче и действително силната миризма отшумя за около 2-3 седмици поне, а после още седмица имаше слаба миризма. Сега е купено от юни месец и смятам, че ако го сглобя след около десетина дни ще се измирише нормално около 2 седмици преди термин, а това време вече може и да ни изненада госпожицата с по-ранна поява. Така и ще се постарая всичко да е готово в края на 37, началото на 38 седмица. Поне баткото като тръгне в 1 клас денем ще имам повече време (няма да ходя всеки ден на работа, но през повечето дни за по няколко часа ще съм там).