Мише, благодаря. А спирт или има друго? Преди ми бяха казали топоцин, но той се оказа спрян от производство и сега хич не зная какво ще ми е нужно. За гърдите знам, че ненужно се притеснявам, но просто ми направи впечатление колко различно се развиват нещата с двете бременности и се зачудих как ще свършат и за какво да се готвя. То май съм по-готова да храня с АМ, че се снабдих с 2 комплетка шишета съвсем неумишлено.
Както казах ще ходим и до личния лекар де, така или иначе за футболния турнир ни трябва бележка, че баткото е здрав. А и за училище май има какво да взема от лекарката, та и това ще обсъдя. Иначе като козметика съм се спряла на Бочко олио и шампоан за тяло и судокрем съм взела. Друго какво ми трябва? Пелени на памперс 1 пакет единичка съм взела, мокри и сухи кърпички в кутия. Прах за пране на тео бебе, но после имаше и промоция някъде на персил бебешки, та и от него имам 2 бутилки. Препарат за бебешки съдове също на бочко. Компреси за гърди съм взела и много се чудя за колан за след раждане, но по-скоро ще почакам да видя какво раждане ще бъде. Той и без това май не се слага абсолютно веднага доколкото разбрах. Чудя се каква подложка за коритото да ползвам. Самото корито е малко и е с релеф вътре за поставяне на бебето, но ми се иска нещо меко да подлагам и се колебая между обикновена кърпа или нещо по-специално и меко. По принцип не харесвам подложките и с Васил опитвах много модели, но така и нищо не ми пасна докато не стана по-голям. Едва тогава открих мрежите със стиропорени топчета, от които бях най-доволна, но сегашното корито е неподходящо за тях май. Така като пиша излиза, че съм готова с едното нищо, ма айде. Поне съм изпрала повечето неща и съм купила най-основното.
Хелиантус, лек път ти желая и приятни емоции със семейството и близките тук. Ти доста си напреднала вече, а това само ме радва. Личи ли ти бременността или все още се вмъкваш в старите дрехи? Аз за ОГТТ не се обаждам, за мен е голяма мъка това изследване, но поне се оправяш с рецептите някак. Макар с хиляди разправии де, но успяваш да надвиеш над системата там.