В родилното не съм черпила никой,на двамата Александрови взех по едно доста хубаво бяло вино понеже това пият и по един тръбен ключ около 30см ръчно правен от шоколад,акушерката ми Малена пие само шампанско и на нея Моет и ръчно правени бонбони,на другата акушерка,както и на санитарката по един Бейлис ,ма тях не ги знам какво пият.Те са хората на които искахме да кажем голямо благодаря.
Оф ,Кукапетъл,като чуя за голямо бебе и лошо ми става.Ще ти кажа какво ми каза моя доктор в 38 седмица-ще родиш към 4100-4200,ма спокойно,до 4500 може да родиш нирмално,ако се получи диспропорция между размера на бебето и на таза,винаги може да се направи спешно секцио.И аз не му повярвах,мъжа ми пък съвсем,хем тоя човек няма една грешна прогноза за мен.Викам си как ли да не родя 4кила бебе,е 4219 родих,като ни изписваха се роди бебе 4700,пак спешно секцио.А сестрата ма мъжа ми тъй,уж голямо бебе,тя понеже е кинта и двайсе и давай секцио и то 3100,и такива примери още имам с познати и колежка.А друга моя колежка,която е супер кльощава и едва си намира дрехи,роди 4100 нормално.