Здравейте, мина ехографа, взеха ми кръв за скрининга, за щитовидната и феритин, че нещо си било ниско и може да трябва да пия желязо. Всичко на ехографа е супер, бебето махаше с ръчички и крачета, отваряше уста, подскачаше...голямо бебе е вече
Много вълнуващо, не мога да повярвам, че това се случва на мен, още ми е нереално. Не казаха пол, разбира се, но по случай Ковида получих две снимки безплатно( еднакви). Сутринта докато карах към болницата ми се обадиха от репродуктивната клиника и ми вдигнаха кръвното, щели да ми напишат рецепта за Клексан за само още седмица, защото било достатъчно да го взимам до 12 г.с. Имах час в болницата с лекар, тя каза, че ще говори с репродуктивната за план, първо казваше , че до 12 седмица си е достатъчно клексана, защото съм с нискорискови мутации, в крайна сметка ми даде рецепта за Клексан до 20 седмица, и за прогестерон за още няколко седмици. 20 седмица не знам как ще се разберем да го удължат още тоя клексан. Аспирин ще приемам до раждането. Имам час за ОГГТ на 2.09. Трябва да спра метформина преди това но лекарката не можа да реши кога, две седмици ок ли е? Аз още съм в болницата, вече 3 часа и нещо, ще полудея с тази маска, чакам и лекарствата пред аптеката....вече 30 мин.
П.с бебето вече не е с 4 дни напред , а с 2, но предполагам това е ок. Другата сряда сме на пренатален тест.