Лина, аз нали вече исках съвет за PCR теста. Нямам много избор и по-скоро мога ОГТТ да направя там където ще е теста за хепатит. Макар, че предпочитам да е в Надежда, за да не мъкна хартии с мен, а да се вижда през тяхната система. Някак ще наглася нещата да са през няколко дни поне, че аз вени нямам и като цяло трудно ми се взима кръв дори еднократно.
Хелиантус, днес е срещата с акушерката, нали така беше. Аз съм доста несигурна в спомените си
Знам само, че след Круела ще ражда Кукапетъл, след това Лина и едва тогава ще дойде моят ред. Нетърпеливо ми е май, а и доста скучно. Искам да обновя коридора. Той е много тесен и малък, а аз се чудя на този етап как бих събирала бебешката количка там. Има идея как да стане, а коридора има нужда от ремонт - стените са се надули и напукали и мазилката може всеки миг да почне да пада. Тоест ремонтът е нужен и ако успея да го направя септември ще е от полза. Сега е на латекс, но много се цапа и съм си харесала пвц плоскости, а мъжът ми е против. Аз пък все още се чудя толкова ли е спешно наистина или от скука преди раждането се чудя каква дивотия още да сътворя. Донякъде това желание за промяна на дома го отдавам на гнезденето. Факт е, че откак сме се нанесли не харесвам това място и все му намирам недостатъци, но 3 години не пипах нищо, а сега изведнъж искам преди бебето да пооправя разни неща, че след раждането му няма да е удачно коридорът седмица да е непроходим от ремонтни дейности. Работата е там, че не съм сигурна дали това не се дължи наистина само на гнезденето или реално искам точно това. Мисля си, че времето е или сега, или след поне 2 години, но не съм сигурна в себе си. Тия пукнатини си ги има откак сме тук - 3 години вече. А жилището е след "основен ремонт", но е правен без мое участие и никой не е гледал за изпълнението. Освен стените в коридора има окачен таван в банята, на който панелите са пожълтели от влагата, а фугите на всички плочки са изпопадали. Праговете никъде не бяха закрепени и изобщо майсторите си бяха оставили ръцете, а мъжът ми е убеден, че след толкова скорошен оснвен ремонт няма какво да се прави и не поема инициатива. Аз искам от години промяна, но понеже тихо си търпя неудобството и сега се чудя тоя ентусиазъм рационален ли е? А ако имах какво да правя хич нямаше да се оглеждам толкова май.