Грейси, много зависи от здравия разум на хората.Това за синтетиката и за мутацията е само за витамините от група Б, към които спада и фолиевата.Интересно е, че няма нито една научна статия в подкрепа на токсичността на тая фолиева киселина, но в нашата родина във всички групи я проповядват доста усилено.Същото се твърди за но шпа и за препаратите от рода на прогестероните.Пак без научни статии и изследвания има заключения.
Колкото до лекарите, аз съм била в Надежда, не съм доволна, но и не клепя лекарите.Да кажем, че не съм била техния случай, а те не са били моите лекари.Успях при д-р Владимиров, но не съм го превърнала в божество в очите си.За мен той е един много спокоен и последователен доктор, с голям поглед върху нововъведенията, но и малко консервативен за определени лечения.Аз от това имах нужда и още при първи опит при него успях и забременях макар и за кратко.
Извинявай не знам при кой лекар си, но в страната има доста клиники, специалистите са много.Сигридов е чисто АГ, което специализира следене на бременности навремето в Надежда.В един момент си повярва много и се отдели от там и анправи собствен кабинет за следене на бременности, след това изведнъж разбираме, че започнал да консултира и двойки с проблемно забременяване. И от имунология взе да разбира и от генетика....
А катастрофата му надрусан и пиян на магистралата, няма да я коментираме....
Та аз лично не бих отишла при някой самопровъзгласил се за всичко знаещ.Ти сама прецени и направи своя избор.
Успех!