Моето назначение е 1 към 1 от д-р Русев. Вливките ги правих този път, Прогестерона аз сама настоявам да ми е под 200 така да кажем, защото искам да слагам Кринон. Отказвам Утрогестана, защото идеята да си бъркам по 3 пъти във влагалището ме побърква заради идеята, че мога да хвана бактерии.
Иначе в моята клиника не винаги следват препоръката му за Прогестерон под 200, след трансфер изписват Утрогестан 3х3 (което прави 300мг) и след положителен тест го намаляват по някое време.
Аз не съм записала час все още, защото чакам цикъл и след него, да не съвпадне с деня за психолог, че няма отработване. Та чакам цикъл да ходя за противозачатъчни.
И аз да си похваля къщата. Няма стени все още, но има покрив. От утре започват да ни редят стените. Аз пазарувам като луда. Чинийки, чашки, ДИВАН. Направо не мога да си представя как ще се изнеса и ще осъзная колко много неща съм имала на готово и за колко не съм се сетила: ренде ще ти потрябва, бъркалка, щипки, всякакви дребни неща, за които по принцип няма да се сетя, защото имаме много други, за които едри да мислим.
Затова си правя списък с какво съм купила и списък с неща, които съм се сетила, че трябва да купя. Поне имам повод да пазарувам.