0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #580 -: Август 15, 2020, 11:35:55 am »
 Робин потъжи си сега, напълно нормално е . Всеки се надява, няма как да не се натъжава,когато не се получава. :grouphug2:
« Отговор #581 -: Август 15, 2020, 15:23:54 pm »
Възможно ли е 4 ден на 2 т дневни да отчете тест.Вчера имал прегнил но много малка доза 100 и акушерката каза че не влияе особено на тестовете. На кръста честата излезе веднага,на дигиталния след е минути показа плюс. Много се зарадвахме,има някаква надежда.  Моя се шегува,че са се схванали и двете.

*
« Отговор #582 -: Август 15, 2020, 15:31:14 pm »
Princes, според мен е прекалено рано за тест. Ти все още си в имплантация, на теория ЧХГ все още не се секретира. НАЙ-НАЙ-НАЙ рано са назначавали тестове на 7ми ден от трансфер на бластоцисти и то кръвни, да е стигнало чак до урината надали. Прегнил оказва влияние на уринарните тестове, но не й на кръвните. При кръвен тест се изследва Бета-ЧХГ, Прегнил е Алфа-ЧХГ, а уринарните тестват за Тотал ЧХГ (бета+алфа). С два бластоциста имаш реален голям шанс за имплантация, но е много рано да се каже, особено с този Прегнил. Ако толкова не те свърта, пусни кръвен.
Робин, винаги се надяваме, ако не вярваме, че ще стане, то тогава защо изобщо правим опити. Нормално, попарват се надеждите, поочукваме се оттук, оттам и продължаваме.
« Последна редакция: Август 15, 2020, 15:55:03 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #583 -: Август 15, 2020, 15:42:50 pm »
Пуснах  си,но не знам какво да си мисля. 

*
« Отговор #584 -: Август 15, 2020, 15:52:18 pm »
Принцес, изключително рано е дори за кръвен тест. Нали Тери ти даде как върви имплантацията. Ако не е завършила и не е започнало секретиране на ЧХГ, няма как да отчете нещо теста.
Уринарните са положителни от прегнила.
Изчакай 8-ми ден и си пусни кръвен.
Иначе, ако те кефи си прави уринарни, но не тълкувай резултата преди разпада на Прегнила.

26.09.2019
*
« Отговор #585 -: Август 15, 2020, 15:54:28 pm »
Значи уринарния не е положителен заради бременност засега. Но Кръвният показва 4. Все още се води отрицателен. Под 5 е отрицателен, 5-20 неопределен, 20 - положителен.  Но при категорично отрицателните ми опити, винаги стойността ми е била кръгла нула. Може би е тръгнала имплантация, но тепърва започва секреция на ЧХГ. Провери стойността на 7ми-8ми ден от трансфера, прекалено е рано и не може да се тълкува.
« Отговор #586 -: Август 15, 2020, 16:02:49 pm »
Благодаря ви! Все пак има някаква надежда.

*
« Отговор #587 -: Август 15, 2020, 16:44:27 pm »
Определено има надежда, защото кръвният не е О. Но просто е прекалено рано. Аз най-рано за положителен кръвен съм чувала на 7-ми ден.
Моят кръвен на 8-ми ден от трансфер на бластоцист и по-лош ембрион (5-дневни) беше 30 и нещо. И лекарите ми във Варна и София бяха сигурни, че са близнаци. Което за мен означава, че резултата е бил висок. Като сметнеш, че ЧХГ се удвоява на около 48 часа, можеш да си представиш кога е започнало да секретира.
Ако сега е 4, по логика 48 часа след този тест ще е около 10, след 4 дни 20 и т.н. Това разбира се, ако
има бременност, на което силно се надяваме.

26.09.2019
« Отговор #588 -: Август 15, 2020, 18:17:46 pm »
Теста го пуснах вчера следобед признавам си,не Издържах,и аз си мисля,че може и двете да са се хванали.

« Отговор #589 -: Август 15, 2020, 18:19:04 pm »
Кръвния го пуснах вчера следобед,не се стърпях.

« Отговор #590 -: Август 16, 2020, 08:40:01 am »
Намам търпение лабораторията да отвори утре. 2 дни не съм слагала този Прегнил 100,вчера на лентичката Лейди почти не се виждаше чертичка,нито на този Билайв,а тези двата,които ви пратих вчера са адски чувствителни и скъпи.  Днес имах останал още един Билайв и една лента лейди и вторите черти са ясни и видими,няма да бия още инжекцията а ще видя за един много чувствителен,които имаше в аптека Фрамар.
« Последна редакция: Август 16, 2020, 08:53:16 am от Princess93💞 »

*
« Отговор #591 -: Август 16, 2020, 09:25:46 am »
Принцес, всички се надяваме с теб. Аз не разбрах нещо, на колко дни ти е Прегнила? Не прескачаш нещо нали?
« Отговор #592 -: Август 16, 2020, 09:27:18 am »
През ден,сложих го онзи ден сутринта. Днес ще го сложа,но първо искам да си купя един,които наистина е точен.

*
« Отговор #593 -: Август 16, 2020, 09:54:47 am »
Щом не прескачаш- добре. Няма лошо в пикливите тестове (аз лично вяра им нямам, но пък дано!), те момичетата са ти обяснили как се случват нещата. Стискаме палци. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #594 -: Август 16, 2020, 09:56:43 am »
Слънце, много често мъжете имат нужда от ритник(не побутване-ритник)Това важи и за второ дете.Не го чакай прекалено дълго, а правете нещата както ти решиш.В последствие ще бъде, добре че ме нави.Мен ако имаше кой да ме ритне по-рано да отида в клиниката нямаше да е зле.Че аз забавих поне с година ходенето до там, защото психически не исках да преживявам пак всичко.

Принцес, разбирам нетърпението ти, но това е от Прегнила, изчакай още малко!

Робин, Прегръдки!

Лейди, Тери, момичета нямам търпение за вас двете, знам че скоро ще галите големите кореми!

Яничка, успех мила, Ще се получи!

Ако съм изпуснала някоя съжалявам, прегръщам ви и ви пожелавам успех!Чета ви, с вас съм и стискам палци на всяка една от вас!

« Отговор #595 -: Август 16, 2020, 09:58:29 am »
Дорбе тогава защо вчера почти нямаше черта от него,а днес са ясни,това не разбирам,но една приятелка която забрменея с 5 дневно каза че е нормално да има вече чхг. А мойте чертички се насищат,този Прегнил е толкова малка доза и минаха вече 2 дни,не мисля че е от него. Сряда ще пусна кръвен.
« Последна редакция: Август 16, 2020, 10:04:42 am от Princess93💞 »

*
« Отговор #596 -: Август 16, 2020, 10:38:34 am »
На 7-ми ден на трансфер на 5 дневни най-рано показва кръвен тест.Имам 3 трансфера на 5 дневни, на 7 ми ден имам стойности от 35 веднъж, при биохимичната беше 19, а при близначките около 130.Кръвен!

*
« Отговор #597 -: Август 16, 2020, 10:41:22 am »
Принцес, ЧХГто се натрупва в кръвта и чак по-късно стига в урината. Тоест онзи ден биеш прегнил, но в кръвта. Постепенно започва отделяне в урината и днес вече се е натрупало. Тези положителни уринарни тестове са само от Прегнил.
Имаш кръвен от онзи ден 4, днес ще е Стойност 8. Няма как да ти хване уринарен. Най-чувствителните са със стойност 25. Но пък ти ако искаш си прави тестове, за мен са пари и нерви на вятъра. Бих си Прегнила и си направи кръвен тест. Имаш надежда, защото имаше стойност 4. Хвани се за тази надежда и си кротувай. Казах ти, че дните след трансфер са дълги, пощади се сама себе си и ги изкарай възможно най-спокойно. И психическото състояние има значение, колкото и ранни тестове да направиш няма да станеш по-бременна или по-малко Бременна.  7ми ден е най-рано за кръвен тест.
« Отговор #598 -: Август 16, 2020, 11:16:49 am »
А ако съм хванала близнаци? Вчера на уринните почти нямаше черта,а днес когато трябва да се е  разпаднало да има по-наситена. Просто логически предния прегнил си направих експеримент,деня след преггнила имаше съвсем лека черта,а в деня в които трябваше да бия другия тоест онзи ден черта нямаше,а мойте тестове се насищат този път, но нека си кротувам до вторник. Тогава ще пусна кръвени ще стане ясно,ако са се хванали е двете според мен е напълно нормално чхг да е даже двойно над това . Но нека изчакаме Вторник ще стане ясно,пвочее тестове няма да правя.

*
« Отговор #599 -: Август 16, 2020, 11:20:01 am »
Това се опитвам да ти кажа, има надежда, защото стойността не беше нула, а и да беше нула пак, защото е още рано. Спри да анализираш, ако това или онова. Никой не може да ти каже, дори доктор. При едни с близнаци е 200 стойността, при други е 20. Хвани се за надеждата и си вярвай в нея. Успех и спокойствие до вторник