При мен за леката стимулация за инвитро ми изписаха фемара. Беше 2-ри ден на цикъла и ми дадоха рецепта и не казаха кога да почна да го пия. Трябваше да пия по 2 на ден. И понеже беше малко преди обяд, реших веднага да го купя и да пия първото за деня. После прочетох, че масово се изписва от 3-ти ден. После трябваше да бъда на преглед на 6-ти ден, бях приела 9 хапчета фемара дотогава. На видеозон се видяха 2 фоликула около 16 мм (по един в яйчник). Тогава ми биха цитродит следобяд, после вечерта пак трябваше да бия цитродит, а на другия ден вечерта - пак цитродит и хориомон. И на 9-ти ден сутринта беше пункцията - казаха ми, че само една яйцеклетка са извадили, другият фоликул бил празен. Предполагам, че броят фоликули зависи от яйчниковия резерв. Бяха ми казали, че очакват 2-3 фоликула, аз се надявах на 3, а те излязоха два, че даже и единият празен... Последно от преди месец АМХ ми е 3,26 - което не е малко, надявам се. Също така съм чувала, че някои за инсеминация ги стимулират с фемара. А моят доктор не е казвал такова нещо, на естествен цикъл съм.