Здравейте, момичета!
Хелиантус , честити две чертички. Здрави и заедно до хубав пухкав финал.
Лейди, стискам силно всички палци!
Аз не съм се вясвала много време, защото съм в задънена улица, а пък и си чаках 28-ма тема, която съм решила, че е моята късметлийска, защото детето е родено на 28 юни. Та хем дойде най-накрая, хем я пуснахте в юни. На късмет трябва да ми е, а и на всички останали!
Днес ходих да си взема резултатите от цитонамазката, ехографията на гърди и микробиологията. Реших да направя една профилактика докато чакам цикъл. Всичко ми е перфектно.
И понеже днес е 36-ти ден от предполагаемият ми първи цикъл след аборта и 15-ти ден от овулацията след него, та реших да питам доктора докога е нормално да чакам следващият цикъл. Той пък реши да ме прегледа на ехограф. И хоп - изненада! Сигурна съм, че никога няма да се сетите какво ми сервира. Отново имам остатък от бременността. В понеделник ще пускам ЧХГ, но парчето има кръвоснабдяване, което се видя на доплера. Странното е, че преди 16 дни не беше там или поне не се виждаше.
Освен това имам киста в десен яйчник 5 см и в ляв - 4 см. Той каза, че ще се изчистят сами. И че цикъл ще дойде, но не се знае кога.
Каза, че ако това наистина е парче от бременността, с хапчета няма да можем да го изчистим. Каза че ще трябва кюертаж, но той лично препоръчва преди него да се направи хистероскопия. Та ако теста ми в понеделник е положителен, ще чакам сигурно месец за дата за хистеро. После още минимум 2 за възстановяване. Имам чувството, че тия в нашата болница са ме нарочили и ме съботират. Защото все ми повтарят да се откажа и само, ако искам да пробвам да си прибера замразените ембриони.
Мислех да пиша само положителни неща в тази темичка, ама толкова съм им ядосана на тези...
А има толкова жени без частни здравни застраховки и разчитат само на тази крайно непрофесионална медицинска помощ.