Лейди, не е хладен към теб, просто е мъжът и не е успял да защити жена си. Може и да се е опитал по някакъв негов си начин да е до теб, но ти да не си разбрала и започват да се чувстват сякаш и подкрепа не могат да са ни. Мъжете са слабия пол, това отдавна стана ясно. Да силни са и вършат физическата работа, но жената тегли теглото, особено с децата. Знаеш ли, при щраусите мъжкият мъти яйцата, защото е по-силен и може да ги пази. Та така и ние хората. Жената мъти яйцата, защото при нас хората няма кой физически да ни открадне ембрионите, но трябва психически да можем да понесем всичко свързано със забременяването и износването. Скоро така се стекоха нещата, че говорих по телефона с автора на "Бездетен". Много ме впечатли господина с едно изказване: "Нищо не трябва да е на всяка цена, но когато една жена поиска със сърцето си да стане майка, нищо не може да я спре" Мъжът ми това би го нарекъл "фикс идея", той го нарече инстинкт, което ми показа колко по-узрял е в разбирането на процеса, през който преминава една жена.
Послушай какво ти казва Владимиров. Какъв е плана, ще трансферирате ли другите две, имахте някакво съмнение към тях или нова стимулация? Най-вероятно няма да има обяснение какво се случи с теб, то май рядко има, но поне знаеш, че няма нужда от ЕРА тест, взели са някаква натривка от ендометриума. Единствено остава да забременееш сега. Като написа, че ще чакаш 6 месеца. Нищо не са, съвсем искрено ти го казвам. Не вярвах колко не месеци, а години ще чакам все нещо да ми се случи, еми минава си времето и да се жалваме и да не се, минава. Поговорете си с мъжа ти, пък времето ще мине, за едно коледно бебе или две.