Лейди, и аз с твоето безсимптомно забременяване се успокоявам. Чудех се ЦАР признават ли две инсеминации и два трансфера като АРТ процедури, за да може да кандидатстваш по фонда. Търсих текста, но него откривам. Много съжалявам, че преминаващ през всичко това и то толкова време.
Иначе нямаше да правя тест, но заради вас ще направя и пак няма да му гледам резултата като при втория трансфер. Казвах на докторката, че според мен миналия път може би е имало имплантация, но тя каза, че няма ли ревящо бебе било неуспех. На 17 ден от Овитрел имах ЧХГ 0.27, на 19 ден <0.1. Нещо падаше, а Овитрел се чисти за 10 дена според листовката. Не знам защо според нея биохимичните не носят никаква информация. На теория на мен не ми носят наистина информация, колкото повече стоя в тази тема, по-объркано ми става всичко. Оказа се, че при миналия трансфер доста съм предробила нещата. Аспирин и Фраксипарина ми били през ден, а аз пиех Аспирина всяка вечер, без да имам мутации. Което обясни кафевите нишки, които виждах с Кринона.