Лейди, страхотно нарастване! Не трябва да се притесняваш чак толкова от прокървяване. Важното е да направиш каквото трябва, за да си спокойна (обаждане на доктор, утрогестан и т.н.) Около нашето семейство е пълно с деца, които са родени след бременности дори със силно кървене.
Принцес, успех!
Момичета, да ви кажа - единственият шанс да забременея в 28-ма тема, е да се изнесете всички в бременната и да си остана само аз да пиша тук. Така че моля действайте преди да сте изписали още 10 страници.
В крайна сметка моето хистеро завърши с кюретаж. Така че сега ме чакат от 3 до 6 месеца без опити. Честно казано като ми го казаха това, ревах повече отколкото като загубих първото бебе. Над 1 час не могат да ме успокоят и накрая мислеха успокоителни да ми бият, за да не направя от спазмите някой кръвоизлив. Добре че беше главната акушерка - тая жена е родена за психолог. А не като тия в държавната болница, дето след първият аборт ми казаха, че не било нормално да реваьв чакалня пълна с бременни. И ми трябвало лечение.
Имам час на 23-ти с доктора, за да коментираме какво, защо и се надявам по-рано да ми разрешат. Малка част от мен се радва, защото ще успея да сваля още килограми, а и няма да съм бременна първите месеци в тея адски жеги. Но от друга страна наесен мога да хвана втората карантина. Абе... каквото ще да става... ся в момента имам сили само шоколад да тъпча.
Забравих да питам вчера в болницата дали трябва да слагам Клексан. Някой нещо да знае?
И айде - до началото на август всички да сте се изнесли... в бременната!