Лина,четох че като се повиват имали усещане като за утроба.А това ,че и главата е завита ,засилвало усещането.Все едно бебето е опряно в утробата,не сме повивали ние,но гнездото много я успокояваше.Особено в леглото,където е много широко за такова малко бебе,беше а и още е много полезно.Аз правя бремената възглавница на гнездо,хубаво отварям от всякъде ,да не стане беля и така спи в нея и на дивана през деня,и на леглото си вечер.Но тя много си маха ръцете и краката ,иначе и аз мислих да повивам.Акушерките в родилното ми показаха как става.Ще ти пусна снимка на вайбър как ми я донесоха,да се ориентираш как са в родилното,може и в къщи да го прилагаш в началото.
Хелиантус,аз бях с един вирус два дни и се скъсах от разстройство и повръщане,единия ден не можех да стоя будна даже.Павла ми каза да взема рехидратиращо прахче и пих едно саше много бавно,една чаша за цял ден,но се оправих.Но не знам дали може да го вземеш там без рецепта.
Но пък не съм повръщала иначе изобщо.
Руми,сигурно нямаш търпение да се приберете.Как се казва малката госпожичка,ако разбира се не се притесняваш да споделиш.