Хелиантус, а нещо ядеш ли между тези повръщания или и водата връщаш? Опасното е да не се обезводниш. Аз също бях много зле. Нон стоп повръщах, не знам по колко пъти и водата даже. Ама нон стоп се наливах с вода. Повръщах и м/у срещите с часовник, да не закъснея и този път около края на третия приключих. С миналото бебе до края повръщах, с Лори само в началото, от банан
Общо взето трябва да направиш, това което Павла казва. И аз вдигах темепература, но не знам дали е защото бях бременна или защото се карахме като животни тогава. Сега, с моя момък, бях парцал, вярваш ли ми след като оставех Лори на даскало, спирах на няколко пъти докато стигна работата просто да се съвзема. Спирах и преди подземния паркинг, защото е на спирала влизането и яко зле ми ставаше.Бях ходещо зомби, бях убедена, че в някъв момент права ше пукна като кон, ма ей ме на
Кажи на лекаря си, дано ти дават витамини и тея електролити, пък ще мине и този път пухкав бебок накрая.
Руми, болят си шевовете, няма начин и това ще мине. Ходи ли по голяма нужда?
Ясно Лято, за работата. А иначе май няма идеален начин да "дойде" бебето. Ще се справите.
Да, Павла, баш това. Четох, че се чувствали по-сигурно и спяли по-добре. Чудя се дали да не пробвам няколко такива.